Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 19 mars 2010

Av Frida Skoglund - 19 mars 2010 19:22

Idag har det faktiskt inte hänt så otroligt mycket, har bara gått fram och tillbaka mellan datorn och tv:n hela dagen tror jag, men det är väl lika bra det också. Blev i alla fall av med biljetten igår till slut, och det är så typiskt att när man blir av med den så kommer det fler som vill köpa den, för mer pengar också. Men syster kan ju såklart inte säga nej till sin kompis och ta högre pris, det skulle ju vara jätte dumt!
Dagen har varit så jäkla tråkig och jag trodde verkligen att jag skulle sitta hemma och bara vara allmänt depp och jätte tråkig också, för jag hade/har absolut ingenting att göra, men en liten sak från älskling gör alltid en på bättre humör så tack till han som räddade kvällen :). Blir bara att sitta hemma ikväll och förmodligen mysa med mamma, lillebror somnade för en liten stund sen, är ju nästan omöjligt att hålla honom vaken nu för tiden. Har han badat så är det kört sen!  Och jag saknar min Phil så sjukt mycket redan men snart så ses vi igen!
Och jag längtar tills allt gått sin väg så att vi kan börja tillbringa mer tid tillsammans, jag älskar dig mer än allt annat!
Nu ska jag se om mamma, mormor och Tobbe behöver hjälp i köket eller så ska jag försöka få min deppiga tremänning på lite bättre humör!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards