Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 28 mars 2010

Av Frida Skoglund - 28 mars 2010 19:31

Spenderade hela helgen hos Philip, otroligt att han orkade med mig. Var nog världens sur fitta mot han eftersom jag inte orkade göra någonting, därför hatar jag att vara sjuk, tack ändå och förlåt darling!
I alla fall så hämtade Mamma och Tobbe mig hos honom idag, så skulle dom på barnenshus osv. men jag är faktiskt ganska glad över att gå in på barnenshus den där snabbisen, för dom hade billigt och mitt favorit godis där så jag blev så jäkla glad, så då har man något att sitta här och smaska på ikväll då det inte finns något bättre och annat att göra. Lillebror sitter och kollar på filmer på tv:n, börjar bli lite små störd på att han ska se en film två gånger innan han byter till någon annan men men, så vill han även ringa till Rolf och Britt (min farmor och farfar) och tacka för dom tre filmerna han fått.
Köpte även idag hudkrämer, en till ansiktet och en till händerna, och eftersom det var aloe vera i så fall jag för dom, för sist jag hade en sådan så var allt så prima så! Men näe då, fy fan dom sög ju båda två, mestadels den till händerna..
Ska väl hjälpa Johannes att hitta hjälmen nu, han köpte förstås en skateboard idag som han så klart ska åka på hela tiden, synd för han att det kommer krylla med blåmärken på hans kropp imorgon!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards