Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg under mars 2010

Av Frida Skoglund - 18 mars 2010 16:01

Skulle ju egentligen gå på sm-finalen i bandyn då äntligen Bollnäs tagit sig dit igen, men feg som jag är så tog jag beslutet att stanna hemma och kolla på bandyn på tv:n istället och det kanske är lika bra det också, brukar ändå tröttna efter si så där 15 minuter, men det är ju trots allt finalen så då kanske det är en annan femma men men hur som helst, jag sitter här helt desperat och letar efter en snäll människa som vill köpa min biljett till finalen, sektion E2? Vore toppen isf! Har ju inte direkt någon användning av den, så här håller man just nu tummarna för att någon gullig människa vill ha den, går ju inte att få tag i fler nu hörde jag?
Men för övrigt så har jag varit ute på med mor osv. idag, var inte så vidare roligt, men man kan ju inte bara sitta hemma och ruttna varje dag heller så fort man är hemma så att säga. Jaja, nu ska jag försöka ringa runt lite.

Av Frida Skoglund - 17 mars 2010 09:40

Sov hos Philipen inatt och det nehövdes verkligen efter denna långa tid ifrån varandra! Sitter och väntar på att han ska komma in till bollan så vi kan åka till bmor runt elva tiden.
Efter det åker vi till Söderhamn, ska på rättegång om något gammalt jävla trams så himla onödigt att ta upp det efter en sådan lång tid efter, då vi faktiskt bett om att få lägga ner det för att vi inte vill att det ska bli något, men men ibland har dom ju ingenting innanför pannbenet, hur som helst så kommer det gå bra i alla fall :)
Sen åker jag tillbaka till min älskade pojke igen, toppen!!

Av Frida Skoglund - 16 mars 2010 08:52

Nu börjar jag faktiskt tröttna riktigt på att vakna runt sex tiden, sedan somna om vid sju och vakna upp vid åtta och vara klar vaken. Till vilken nytta då tycker jag.
Men men, igår var jag i alla fall på möte i skolan med läraren och syon, ska nog hoppa av nu och börja om 2011 förmodligen, men är inte riktigt säker. Fast då kanske jag kommer på en annan linje som jag hellre vill gå också, så det är ju ändå bra, jävligt drygt att bara med ett antal yngre bara typ 95 tror jag? Aja, man har väl bara sig själv att skylla.
Sen runt tre tiden var jag på synsam och kollade ögonen, gick bra för jag hade inget synfel eller så, men vänster öga är lite konstig.. Hon trodde att linsen i ögonen typ hakade upp sig eller något så fick med någon grej hem så jag ska träna upp ögonen. Så jag hoppas det är anledningen till den huvudvärk utan slut, annars så fortsätter vi väl att leta då, verkar ju aldrig komma fram ett vettigt svar, så himla surt!
Justja, var också hos syster igår som fyllde 22 år och fikade och så, jag kom ju tomhänt så det sög ju, skulle ta ut pengar men hon som ger ut mina pengar jobbade inte igår. Men drar dit runt ett tiden och hämtar pengar så kan jag ge syster något då ist, har dock ingen aning alls om vad jag ska ge henne.
Sen blir det möte vid halv tre tror jag, får se om jag orkar gå på det, känner mig så jävla slut idag och känns som att jag har nog med saker att göra idag. Jaja, bye.

Av Frida Skoglund - 14 mars 2010 13:05

Tänkte skriva ett inlägg i min gamla blogg men upptäckte då att jag inte alls kunde lösenordet till varken bloggen eller gamla hotmail så då fick det allt bli en ny då, får väl se hur länge man skriver och sånt där tjafs.
Spenderade i alla fall gårdagen med Bea och kollade på dum melodifestival då helt fel person vann, så jäkla surt. Är nog förmodligen därför jag lagt ner intresset jag hade för några år sen runt melodifestivalen eftersom den man alltid vill ska vinna vinner aldrig. Fick även några gulliga klädesplagg av henne som jag är väääldigt tacksam över!
Och i fredags umgicks jag med Julia som jag inte hade träffat på många många veckor/månader, det blev lite film och en massa snack om allt runt omkring oss som hänt den tiden då vi inte alls har haft en tanke på att ses verkar det som.
Så min helg har varit helt okej, då resten av lovet har varit ett rent helvete då jag haft så otroligt tråkigt och suttit i min ensamhet och verkligen längtat efter min pojke som jag inte har träffat än, men förhoppningsvis väldigt snart!

Och det här är förmodligen det tråkigaste inlägget ni någonsin kommer ha läst.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards