Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg under april 2011

Av Frida Skoglund - 27 april 2011 12:57

Har varit i solen ett tag nu på morgonen/fm med Beatrice & Oskar, Milo är ju på dagis så han var ej med. Men nu är vi inomhus för Theresa ska alldeles strax äta, men sen ska vi ut igen. Jag är ju så smart som gick ut i solen utan att smörja mig, är fortfarande van med att inte bli röd men nu när jag börjat med det så får jag försöka lägga det på minnet! Men men, ska som sagt ge liten mat sen ut då när Milo gått klart på dagis tror jag att det är sagt. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer, ta det lugnt & lägga sig tidigt står ialf på schemat.


Får väl se om det är något mer roligt som dyker upp senare här, eller om jag som vanligt glömmer skriva. Ska i alla fall knäppa lite kort på Theresa ute, sedan slänga upp de här. Så något blir det väl ialf!

Av Frida Skoglund - 25 april 2011 16:23

Har haft en riktigt trevlig helg. I fredags var jag till syster en sväng och kollade in den nya lägenheten som hon och hennes pojkvän/sambo flyttat in i, riktigt fin måste jag säga. I lördags var jag hemma hos Bea och hennes pojkvän, grillade och hade sjukt trevligt. Gick sedan ner på tranan och kolla läget, sen tillbaka hem dit där jag även spenderade natten. Var ut och lekte i lekparken utanför där jag bor med henne och Milo, eller ja det var väl Milo som lekte! Sedan gick jag på kvällen tillbaka till Bea o Oskar, gick iväg och tjattrade lite med Max. Gick även och solade med Bea sen, är ju inte så bra kanske att sola 24min med nya rör. Är ju verkligen inte nå röd, bara en hel del. Men det tänkte ju inte jag på, eftersom jag aldrig någonsin blivit röd förut. Men nu har jag det, och jäklar var varmt det är.


Och idag kom äntligen min lilla tjej hem från sin farmor, och snäll som farmor hennes är så fick jag något emot brännan och det är jag så himla tacksam för! Och imorgon ska vi förmodligen sova med Bea och Milo, annars blir det antagligen på onsdag. Sådant som visar sig, men ska väl sluta skriva så man är redo att plocka upp lillan när hon vaknar!


 

Röd var ordet!

Av Frida Skoglund - 23 april 2011 13:06

Theresa vaknade vid tre tiden först, hur pigg och glad som helst men fick henne att somna om efter ca 30 min. Sedan vaknade hon återigen vid ca 08.30, så ringde till Bea så gjorde jag gröt åt lillan osv. sedan gick vi dit. Var utanför i en lekpark och härjade, pefekt väder. Soligt men ej för varmt, perfeeect! Sedan in för att låta barnen få sussa lite, så satt väl en sväng ute på balkongen i solen - mmh, älskar't!


Så nu sitter vi bara här hemma, eller Theresa springer omkring i gåstolen då. Ska ta mig lite kaffe sedan ut i skuggan på balkongen, för det är faktiskt för varmt nu tycker jag. Vid dessa tillfällen är jag glad över att det bara är sol som ligger på på balkongen på mornarna, men dock riktigt tråkigt då man känner för att sätta sig i solen och bara koppla av. Men som sagt, nu är jag glad över den svalkande skuggan som ligger där och gör det bekvämt för tillfället. 


Ska kramas med lilltjejen nu, då hon ska åka till sin farmor senare och då beger jag mig mot trevligheter med Beatricen! Kommer bli as nice, men kommer så klart sakna min flicka så oerhört mycket. Som sagt, kramas nu sen duschen! Hava a nice day..

Av Frida Skoglund - 22 april 2011 10:05

Jo men visst, var väl även denna gång bra längesen man klickade in sig hit. Men nu är man ju på hugget att skriva av sig lite så, får väl göra det då!

Theresa har blivit hela 6 månader, fy sjutton var fort tiden går och det är nästan så att det går nästan lite för fort faktiskt. Sen att om mindre än den tiden hon varit utanför magen, kortare än det är det kvar tills hon är ett år. Helt sjukt när man tänker på det, shit känns  verkligen som att man födde lillan igår eller ja kanske för ca en månad sen då.

Igår var vi till Bea, Oskar och Milo och lekte på, hade så sjukt trevligt så saknade Bea & Milo som attans så fort jag kom hem. Och måste verkligen leka på snart igen, wiho. Hur som helst, vi satt ute på balkongen i solen + kaffe och pratade om allt och ingenting, lilleman åt glass och Theresa den sömntutan snodde Milos säng och sov huuur länge som helst! Har väl en skön säng han då . Jag och Bea pratade om allt och ingenting, som alltid då vill säga. Och alltid är det lika intressant och roligt att höra på. Dels att man berättar ju allt till varandra, det kallas för förtroende .

Sedan vaknade Theresa så då fick hon flaska, och söt Milo hjälpte till att hålla i den!

 

Sedan gick vi på stan och kollade runt, köpte present åt Milo + ett påskägg till honom, och ursöta solglasögon åt dotran! Gick runt där och kikade, hann dock bara med Åhléns eftersom vi var där inne så pass länge. Så gick förbi och köpte mjukglass på vägen hem. Hemma igen hos Bea & Oskar så blev man bjuden på mat, och Theresa fick små gurkbitar som hon tyckte var skit gott. Sen insåg jag att mer än hälften låg på golvet - haha.. Men så kan det gå med de små ibland!

Sedan drog vi ut på balkongen igen jag och Bea och satt och pratade på, när vi dock skulle stänga dörren så var det en vidrig spindel där! Och varken jag eller Bea tänkte ta bort den, dom är ju otroligt äckliga! Så det fick Oskar göra och givetvis tyckte han att vi var fjantig . Måste även tillägga att jag har världens finaste/bästa gudson!


Imorgon ska lillan till farmor sin och då ska jag och Bea pysa på, äta gott m.m och prata som alltid. Sedan vidare mot tranan och kolla läget, ser framemot att umgås på det sättet med henne. Var ett tag sen om man säger så!


Nä men nu ska jag slänga mig i duschen, eller kliva in gör förmodligen jävligt ont att slänga sig in i den..




Av Frida Skoglund - 5 april 2011 21:59

Har väl inte hänt något särskilt idag, bara en helt vanlig vardag. Upp och hoppa vid halv åtta tiden, så sprang Theresa runt i gåstolen. Hon har tydligen börjat nå in till mitten av bordet, och det gjorde hon inte igår! Så när jag vände mig om var det kaffe på halva bordet, när jag torkat upp det så har Theresa pulat in papper i munnen. Ibland suger det att man inte kan vara på två ställen samtidigt, men ingen skada skedd. Sedan åt hjärtat gröt, sen fick hon bada för hon hade gröt överallt. Sen fick hon syn på majskrokar, så det skulle hon så absolut ha. Så när hon nu är puppig, är det en sån hon vill åt. Så om hon ser att man håller i en sån eller påsen, kommer ungen springandes.. Syster kom förbi med Theresas vagn, överlycklig tjej fick jag. Sen kom min mormor och hon blev överlycklig igen. Sen fick hon bli tvättad i handfatet, satt där och rev ned allt efter att ha ätit middag och återigen mat överallt. Hade en väldig kladdgris idag 


Men en bra dag för lill tjejen och även för min del! Awesooome.

Av Frida Skoglund - 4 april 2011 21:02

Är hur trött som helst, men ändå så blir jag inte trött nog för att kunna sova. Irriterande? Jaaaa! Hur som, Bea ringde idag från Spanien och det var så skönt att få höra hennes röst så jag blev överlycklig så det pirrade i hela kroppen, typ. Lät kanske inte så bra det där, äh ni fattar väl ändå. Just ja, gjorde även mat så här på kvällen så började mitt brandlarm dra igång + att Theresa sov. Men det enda hon gjorde var att vända på huvudet, svårväckt tjej!


 

Av Frida Skoglund - 4 april 2011 17:21

Var till Hudik idag med Elin, var kanske inte det bästa alternativet att åka dit i dagens läge.. Men men, nu är det gjort så finns ju inte direkt någon återvändo heller så! Theresa är hemma och springer runt och busar, men just nu står hon framför barnprogram och rör sig inte en cm. Lill hjärtat ska äta, förmodligen bada om det hinns med + så ska vi mysa en massa. Sen blir det sängen för henne   och sedan för min del, gick upp lite för tidigt. Men lyckades sova över, så vi fick ta taxi till bussen, good job!

Av Frida Skoglund - 3 april 2011 20:01

Förvarnar om ett lite lätt så där deprimerande inlägg, just so you know. Men ibland måste få skriva av sig, vilket jag gör kanske lite för mycket men det skiter man väl i.


Hur som helst börjar jag nu bearbeta en slags smärta inombords som jag nu ett par månader totalt ignorerat, och låtsas som att jag ej brytt mig förutom att jag sagt sanningen till två stycken. Den ena som hamnat i samma situation, den andra är så klart Bea som vet allt som händer och pågår i min hjärna.


Jag har fortfarande ändå lite svårt att hänga med, och förstå varför och hur. Samtidigt som jag hoppas, väldigt mycket. Men jag vet att det bara är slöseri och kommer komma som ännu en smäll i framtiden, men det är jag väl mer eller mindre beredd på. Tänker på allt, på dig betydligt mycket mer nu än vad jag vill & än vad jag gjorde. Förut kunde jag kontrollera det och stänga det ute, men inte längre. Jag undrar om det var därför du kom, och om det aldrig hänt något hur hade det då varit nu? Hade det bara varit lika bra som innan, eller hade vi ändå suttit i en liknande situation. Tankarna bara snurrar runt runt runt & runt hela jävla tiden och jag får nå fel snart. Varför går det inte längre, att bara hålla allting borta och bara skita i det och släppa taget. Och vad tänker du nu, antagligen inte samma sak. För det var ingen som visste hur nära vi egentligen stod varandra, men men.


Kom av mig riktigt rejält då jag nu sitter här med alla tankar och inte ens kan skriva ner dom, väldigt jobbigt. Så vi får väl ta några stycken ur en låt, antar jag. Eller? Hade ju hur som helst tänkt lägga ner den, till flera olika.

Hur som helst, Theresa sover hos sin moster ikväll eftersom jag ska iväg väldigt tidigt imorgon bitti så då var det lika bra att hon sov där så både Theresa och Angelica får sova. Snart kommer Elin, vi ska nämligen sällskapa tomorrow.


What a wonderful life,
For as long as you've been at my side,
And I want you to know,
I loved you so


And soon you will be gone,
But these words, they will live on


And I want you to know,
I'll miss you so.

Hörs häj.



Ovido - Quiz & Flashcards