Min vardag & mycket mer.

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2010

Lång väntan.

Av Frida Skoglund - 1 oktober 2010 17:03

Sitter och kikar lite på one tree hill med Johanna, hon ska envisas och kolla på säsong 6 men jag kollar väl inte speciellt mycket då jag nyss sett dom avsnitten. Har varit och handlat massor med saker idag, kanske blev lite för mycket onödigt köpt men det är ändå sådant som behövdes men men!


Idag är det ju också bara en dag kvar, alltså är det bf för min och lillans del imorgon. Men jag kommer väl säkert få gå över, alltid min otur att få vänta på något extra länge. Usch, jag som har så ont hela tiden och går av på mitten snart men sen är det inget mer som händer! Neh, nu vill jag faktiskt att hon ska kika ut så denna väntan kan nå sitt slut!


Blir kanske en promenad senare idag istället då det inte blev någon igår, men vi får väl se. Är så jäkla trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Annars har inte kvällen något att erbjuda mig, som vanligt.


 

 
 
Ulliz

Ulliz

2 oktober 2010 09:12

Gör som jag när jag väntade barn..
Flängde runt och putsade fönster, sprang i trappor mm, det hjälpte...
Lycka till.. ;)

http://hhtp://annaulliz.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

2 oktober 2010 13:15

Oja, det ger ju ifrån sig ett resultat :). Tack

 
Emelie

Emelie

2 oktober 2010 13:47

Okej, hade jag varit du så hade jag funderat riktigt på det innan jag hade bestämt mig. Jag tänkte oxå det att min flicka skulle heta efter sin far. Men som sagt han är ett as och skiter i henne så jag hade väntat o se om han kommer att finnas där för henne. Annars så kommer det att bli en påminnelse för flickan att hennes pappa inte finns där för henne. Som flicka tillex. hon gömmer sig för sin far på stan. Hon vill varken prata med han eller ens träffa han. Så tänk igeonom det riktigt :) Ett tips så du inte ångrar dig. Som jag gjorde. Ha det kommit någon bebis ännu??? :)

http://frumagnusson.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

3 oktober 2010 20:37

Ja men det märks på långa vägar att hennes pappa kommer finnas där, så som han väntar på den lilla att komma till världen och allt han gör och allt ansvar han tar.. :) ja det är tråkigt att det blir så där..

 
melinda adawi

melinda adawi

2 oktober 2010 14:29

Lycka till!
det kommer gå jättebra säkert! (:
du kommer bli en bra mamma!

Har ni/du några namnförslag? eller ska hon heta lillan? (:

http://www.melindaadawi.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

3 oktober 2010 20:38

Tack så mycket. Theresa :)

 
Nina

Nina

3 oktober 2010 10:26

Man hör alltid att gå fram och tillbaka på promenader kan sätta igång det hela. Lycka till och hoppas den lilla tittar ut snart. :)

http://www.lidwei.blogg.se

Frida Skoglund

3 oktober 2010 20:38

Ja jag har hört en hel del jag också, så ska bege mig utåt trots den oändliga värk jag bär på! Tack :)

 
Emelie

Emelie

4 oktober 2010 08:42

Okej, alla killar är givetvis inte så. Men han lurade mig totalt. Han längtade me tills bebisen skulle komma. Men antagligen så var det väl jobbigare än vad han hade trott kanske. Vem vet vad han tänkte egentligen. Men jag hoppas verkligen att ni få det bra :)

http://frumagnusson.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

4 oktober 2010 15:29

Ja det är tråkigt som sagt att vissa har mage till att bete sig så illa. Ja då :)

 
Nina

Nina

4 oktober 2010 09:57

Är nyfiken på hur din tös ser ut nu. Hoppas allt kommer gå så bra. :)

http://www.lidwei.blogg.se

Frida Skoglund

4 oktober 2010 15:28

Samma här :)

 
Ingen bild

josefine

6 oktober 2010 22:47

Jag håller med nina, se på min sitution. Melvins pappa var en del av mevins liv under hela graviditeten och 17 månader efter och nu är det total slut med intresse. Risken finns att du ångrar dig, vore jag du skulle jag döpa tösen efter dig. Men valet är ditt, tänk dig för bara.

Frida Skoglund

6 oktober 2010 23:32

Ja det är sant. Men känns som att det är en liten Hedström, och om det ska vara på det viset får hon byta :)..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida Skoglund - 5 juli 2011 16:25

Man glömmer totalt bort att man har en blogg när man har en liten att passa upp! Men nu slog det mig, nu när det pågår massa saker och lilltjejen lärt sig ännu mer. Så det finns mer att skriva! Theresa blir snart nio månader, den 12e och då är bara...

Av Frida Skoglund - 22 maj 2011 10:21


Ja jag tänkte bara kika in här och skriva lite om min vän, bästa dessutom - beatrice åbom. Eftersom att jag har tappat min röst och inte kan säga detta till henne, så hon hör precis varje ord så tänker jag nämligen skriva det här och dela det med fle...

Av Frida Skoglund - 14 maj 2011 12:04


Ja vad ska man börja med då? Åkte till Angelica i tisdags och kom hem i torsdags, gick super bra att vara där borta. Bara det att Theresa hade väldigt mycket att riva i, aj aj! . Så i fredags var vi till Bea en sväng, ca en timme. Sedan gick vi till ...

Av Frida Skoglund - 8 maj 2011 20:31


Som jag sa tidigare om att jag trodde att hon höll på att få en till tand, det var så rätt. När hon kom hem från Söderhamn så var det en till som tittat upp! Och jag skrev ju vad hon lärt sig, japp hon kan även numera stå UTAN stöd! Hon försöker gå o...

Av Frida Skoglund - 8 maj 2011 17:13

Igår var det dop, och det gick hur bra som helst men det var verkligen super pirrigt att stå där framme inför allt folk och speciellt de man aldrig träffat på förut. Men alla var så trevliga osv. så det släppte väldigt fort! Har inte fått bilderna än...

Ovido - Quiz & Flashcards