Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Frida Skoglund - 5 juli 2010 15:41

Jo men då var man framme i Stockholm, igen.. Gick på toa hela tiden på bussen kändes det som, kan nog bero på att bältet trycker på som fan och samtidigt en liten bebis. Jag som hatar att gå på toaletter som vem som helst kan gå på, men men vad gör man då.. 


Blev super glad när jag såg att det faktiskt var grått på himlen när jag kom fram, trodde att det var på låtsas men inte det var verkligen ingen sol! Dock var bussen hem till pappsen hur varm som helst, jo han mötte ju upp mig när jag kom med bussen från Bollnäs. 


Men nej då, nu är ju solen framme. Jäkla helvete var det att gå ut här, jag orkade inte åka in till stan så vi gick och kikade lite här jag och pappa. Tittade bara på bebis kläder sen handlades det mat sen gick vi hemmåt. Handlade ingenting, jag spar det till sist istället. 


Pappa jobbar i natt och imorgon natt så imorgon kommer kusin Elin och håller mig sällskap så jag slipper sitta själv. Har även fått en del filmer att kika på, då jag ändå tror att det kommer bli en tidig kväller för min del då min lilla busunge väckte mig halv sex - men jag var klar vaken ändå! 


  

Ovido - Quiz & Flashcards