Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 26 juli 2010

Av Frida Skoglund - 26 juli 2010 19:44

Så har man gått och skaffaat sig en jävla huvudvärk också och magen blir bara värre. Jag kommer gå av på mitten snart, kommer till och från hela tiden. Men det är nog ingen fara, jag klarar ju av den så då ser jag det inte som någon fara! Eller ja, halvt klarar av den kanske jag ska säga.. 


Men det gör mig ingenting, för jag är så glad och mår så bra att jag skulle hoppa av glädje om jag kunde! Men då skulle det göra för ont i magen och ryggen så jag hoppar nog över det trots allt. Livet är så underbart som jag skrev tidigare, och nu jäklar ska det hålla i sig annars vet jag inte vad jag gör. 


Lillan "dansar" också som en galning, är roligt när hon blir igång av musiken. Min älskade bebbe, med dig klarar jag av precis allt!  


In my head there's only you now.


  

Av Frida Skoglund - 26 juli 2010 18:17

Så då har värken satt igång igen, tar det aldrig slut? Hoppas bara inte att den ska bli så där super kraftig igen som de andra gångerna när jag åkte in på sjukhuset. Det var inte roligt, så förbaskat jobbigt.. Men hon lever och leker som en galning som vanligt, sparkar och drar på nerverna - jätte skönt, eller inte. Min tokfia, som jag älskar mer än allt. 


 

  

Av Frida Skoglund - 26 juli 2010 14:22

Man kan ligga nere på botten och må hur kasst som helst, känna att man inte orkar ta sig upp & bara lägga ner allting och vilja gräva ner sig i ett stort hål och ligga kvar där för evigt. Men på bara en enda sekund så kan allting vända, från att må hur kasst som helst till att må så galet bra och le så att mungiporna nästan spricker. Det är nästan sjukt hur det kan vara så, från att gå från att känna att livet är hopplöst till att allting är helt jäkla underbart och att allt blir så jäkla perfekt.


Men skönt är det också, att man inte ens behöver anstränga sig för att försöka komma upp på topp ens en gång. Utan att det bara händer utav sig själv, det är riktigt härligt. Men ibland behöver man kämpa för att hålla sig kvar på toppen, men alla har väl sina stunder antar jag. Men det är tråkigt att må dåligt, det suger. Men det är underbart när det sedan vänder för då ser man mer positivt på allting och man mår alltid så mycket bättre efter varje gång man legat nere på botten.


Livet leker och jag älskar livet så som det ser ut idag, jag hoppas att allting blir bättre och att allting kommer att hålla i sig den här gången. Känner samtidigt som när jag mår som bäst, att jag inte klarar av att fler saker ska gå fel. Nej det skulle ta all min energi som jag har kvar. Håller tummarna för att få må så här livet ut.


  

Av Frida Skoglund - 26 juli 2010 12:43

I natt kunde jag äntligen sova utan att vakna flera gånger om, hur skönt som helst var det. Men trots det och att jag vaknade senare så är jag hur trött som helst, skulle kunna sova bort hela dagen känns det som. Men det tänker jag då inte göra, har lite saker att göra men ändå inte. Ska i alla fall snart röra mig in mot duschen så man känner sig frisk igen. Tror jag håller på att bli sjuk ännu en gång, tappar rösten till och från och det ilar i halsen och hakan - haha.. 


Får förmodligen besök efter fyra någon gång, blev sagt så igår natt i alla fall och man kan ju alltid hoppas! Det är alltid lika trevligt med ett besök. Sen sitter jag också här och håller alla tummar jag har för att jag får en lägenhet snart nog, orkar inte sitta hemma här och bli nekad gång på gång - otroligt tjatigt. Jag känner verkligen att jag behöver eget nu och fort ska det gå, hoppas på en kylig lägenhet också.. Få klara sig själv och få ta hand om sin dotter på egen hand - kan det bli bättre?. 


Nu ska jag busa tillbaka med min lillfis som ligger och sparkar och drar i något så det sticks i hela magen och värker till, ja det är min busunge helt klart!


  

Ovido - Quiz & Flashcards