Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Frida Skoglund - 7 maj 2010 20:29

Var som sagt på staden med Bea och Milo idag, åt på kina och jag hittade faktiskt lite smått och gått åt lillkillen - hoppas han blir nöjd!  
Kunde dock inte springa runt på stan under en längre tid, värken skulle ju så klart ta över istället så turen jag hade var då jag stötte på mor min på stan, så liftade hem med henne. Så mötet jag skulle på idag blir på fredag, måste jag åka in till Bollnäs och det gillar jag inte. Sjukt jobbigt att åka fram och tillbaka hela tiden isfl, ush o fy.

Men jag har ju som sagt vovven här hemma, som är väldigt gosig av sig. Han ska ligga i knä hela tiden, har jag datorn i knät så "puttar han bort den" och om jag går iväg så följer han efter och ställer sig på benen och krafsar och ska upp. Så ja, lite får man väl skämma bort honom då han är här och jag har då inget emot att bära runt på Larsse då han inte är så vidare tung heller.
Var ut en sväng också med han tidigare, så han fick leka av sig lite. Men det gick hur bra som helst, fick inte nå ont så jag tror att det var trapporna vid kina samt tunneln som gjorde det illa för mig idag. Men jag känner nu hur värken börjar sätta sig på plats igen! Illa, om man lägger sig och sover då som jag gjorde tidigare i någon timme, så är den i alla fall borta ca 5 minuter efter att jag vaknat (haha)..

Blir en lugn kväll nu också som alla andra fredagar och lördagar, ja alla kvällar ser lika ut i min värld och jag vill väl samla på krafterna tills kalasandet för Milo imorgon! Att pigga till sig lite vore inte helt fel faktiskt.   Perfekt med ett ljus, eftersom han fyller ett!

Och för övrigt, så saknar jag min pojke så grymt mycket och det är jobbigt att vara ifrån honom. Ska göra så gott jag kan i att få hit han, sen blir det massor med dagar igen framöver där borta i Söderhamn - gilla.   

Av Frida Skoglund - 7 maj 2010 09:45

Jag hatar att vara sjuk, skönt i alla fall att man är på bättringsvägen och tur är väl det i alla fall! Har ju haft feber och massa onödigt snusk, men det har börjat försvinna i alla fall. Det är mestadels på kvällarna som det vill slå ut om man säger så, då får man allt service är hemma! Wihoo, vilken tur jag har ibland. Dock vet jag inte vad jag snurrar om när jag har feber, är det bara jag som blir så eller är det fler? Hmm, min älskade syster förstod då ingenting i alla fall när hon var här för någon dag sen. Sen är det ju typiskt också, att så fort man blir varm så tycker man att det är tok för varmt, så går man ut en sekund sen håller man på och går sönder i bitar som om man själv vore en isbit..

JAG HAR OTUR!! Mamma ringde åt mig till Gävle idag till ultraljudet för min hals vill inte vara med i leken idag riktigt, ja men självklart så ska dom vara jätte elak och inte ha någon telefon tid idag! Dumt, jäkligt dumt kan jag säga! Hur gör jag då då? Mamma skulle ringa runt extra mycket och se om dom kunde göra något åt det, för det lär det ju göra. Annars vet jag fan inte vad jag gör, orkar inte åka och hålla på heller.

Idag måste jag ut och röra på mig, vare sig jag vill eller inte. Ska på möte strax efter ett tiden, så ska köpa något åt Milomannen och Bea skulle också på stan så vi sällskapar lite, dock blir jag inte där länge heller för jag orkar verkligen inte!
Men jag måste ändå, så den här jäkla foglossningen tar och försvinner någon gång. Dom klagar här hemma på att jag inte rör mig tillräckligt mycket, och dom säger att jag kommer få en super jobbig förlossning om jag inte börjar röra på mig. Kommer jag börja? - JA!

Ikväll ska jag vara hundvakt åt älskade Larsson (äntligen!!), man mår så super bra när han är i närheten faktiskt, hoppas ändå att han kommer tidigt för då ska jag allt ta mig en lååång promenad med honom. För då kanske dom slutar klaga här hemma, och då kanske jag blir bättre. För just nu får jag ont bara av att vända mig i sängen och jag har lite mindre än 5 månader kvar så, det kanske är dags att ta sig i kragen och röra sig utåt vare sig man vill eller inte!

Det komiska i det hela är, att jag ska ta det väääldigt lugnt och inte åka så mycket buss fram och tillbaka, men jag ska ändå ut och röra på mig (fast iofs, inte så mycket). Och jag har bara värre värk runt mitt broken heart.

Yäyä ska ringa farfar och tigga pengar bye!

Ovido - Quiz & Flashcards