Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Frida Skoglund - 19 maj 2010 20:00

Har hur som helst i huvudet + att jag mår jäkligt illa, sen kan vi ju krydda på lite med att jag är så jälka seg också. Kanske ska lägga sig i tid ikväll, sova ut på riktigt någon gång skulle inte vara så galet fel. Ser ändå ut som att det inte blir något tv tittande ikväll då det inte är såna bra program, men sen vet inte jag hur livlig lillan tänker vara. Nu är det väldigt mycket bök och stök i alla fall, vilket troligtvis är bra!

Fick massa smått och gott av Pernilla också och det kan verkligen behövas! Har ju inte inhandlat en enda sak till lillan än, dålig stil kanske? Är ju mindre en halva tiden kvar faktiskt, så tusen tack till henne!

 

Av Frida Skoglund - 19 maj 2010 15:19

Pernilla kommer runt fem - sex tiden istället så vad jag ska göra under de här tre timmarna vet jag inte, har inte ens hunnit platta mitt hår ännu men ska väl se till att göra det då. Johannes är hos sin gammel mormor så han kan man inte heller fördriva tiden med, hmm vad gör man då då?

Längtar till fredag då ska jag få trycka i mig kräftor, men den här gången ska det dock inte bli för många som det blev senast! Dom säljer ju så billigt nu på hemköp, mamma hade köpt 3 pack med tolv styckern i varje för 30kr, och syster köpte ett vanligt för 40kr. Jag ska försöka ta mig dit också och handla så vi också får några på fredag, om Philip ska med då men det är väl sånt som märks.

Jag har ett ganska tråkigt liv så bloggar ju fan nästan hela tiden, men det gör mig ingenting för det är ju i alla fall lite tid att slänga bort om man säger så. Mamma ligger och vilar, funderar också på att göra det faktiskt men då kan man väl inte somna ikväll antar jag!

Imorgon ska jag nog vara barnvakt igen, eftersom mamma fick en tid på sjukhuset idag bara så där rakt upp och ner vilket faktiskt är hur bra som helst! För det brukar ta super lång tid att få sån där, så fick dom en lucka och där fick mamma hoppa in istället så dom fick då ingen ledig timme i alla fall, haha!  

Förresten, om ni försöker få tag i mig så kommer det nog inte alls gå så bra då min mobil har laddat ut, så ni som har mammas nummer kan ju alltid slå en pling eller slänga iväg ett sms dit om det är akut!

 

Av Frida Skoglund - 19 maj 2010 11:22

Allt gick jätte bra hos barnmorskan i alla fall, trots det nervösa jag bar runt på! Livmodern var som den skulle och hade blivit så stor som den skulle, lika så lillan. Jag blir alltid så glad över att få åka dit och höra att allt är bra, det värmer verkligen gott om hjärtat och det är en riktig stor glädje rakt igenom! - Äkta lycka om man säger så.. Fick även höra lillans hjärta och det var verkligen en upplevelse, blev helt svag i kroppen och nästan tårögd. Åååh vilken bra start på dagen, tråkigt att inte Philip fick vara med och höra också men jag visste inte att det var idag för det hade hon inte nämnt, men vilken tur för han/oss att det blir fler gånger då! Jag älskar att ha lillan, att få höra och se henne är helt fantastiskt! Ja, jag är så glad nu så jag vet inte var jag ska ta vägen längre, och hon är verkligen på hugget idag bara sparkar och kickar och jäklas med en! Just ja, hjärtslagen låg runt 150/minuten.  


Nu ska jag snart äta för jag hann inte riktigt med det innan jag for iväg, tänk vad datan kan ta upp mycket tid ibland! Ska även ta mig en dusch och kanske platta håret om orken finns till!


 

Av Frida Skoglund - 19 maj 2010 09:21

Vaknade vid kvart över åtta och höll på och kissa på mig kändes det som, så jag fick inte sova vidare för om jag går upp så har jag så jäkla svårt att somna om. Men sen när jag faktiskt konstigt nog höll på och somna, så tyckte lillan inte att jag skulle sova. Var hicka, sparkar och massa sånt över allt, kunde då inte ligga still! Men det har jag inget emot, älskar att känna och se sparkarna - finns inget bättre!

Väntar på att mamma ska komma hem så ska jag äta något och göra mig lite i ordning sen ska hon skjuts mig till barnmorskan till halv elva, så får vi se då hur lillan har det. Jag har på känn att det kommer gå bra men är ändå så ruskigt orolig, men det kanske hör till det också eftersom det verkar ha blivit min vardag att gå runt och oroa mig över allt annat. Vi får väl se om det stämmer det man tror och drömmer.

Mammas kompis kommer förbi efter bm besöket och skulle ge mig lite bebis kläder osv. vilket jag tycker är för jäkla snällt! Kommer nog inte köpa så mycket tjejigt, för man vet ju aldrig om det blir en kille ändå, så kommer köpa som både tjej & kille kan ha!

Snart struntar jag fullständigt i det här, springa runt och försöka och försöka gång på gång. Låt mig vara istället om du inte kan hålla dig till det du säger/sagt!

NU, ska jag slänga i mig något och på mig något!

 

Ovido - Quiz & Flashcards