Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Frida Skoglund - 18 maj 2010 22:06

Angelica och Micke kikade förbi en sväng idag och pratade, mamma berättade om en massa roliga saker som hänt "mina pappor" när dom var full första gången, när en kille bara dök upp från ingenstans och pussade min biologiska pappa på munnen. Min andra hade där emot första gången på fyllan kommit hem skulle vara seriös och säga god natt, lutade sig mot dörren och missar sedan dyker rakt ner mellan sina föräldrar - lyckat!

Fundera på om jag ska gå och lägga mig eller sitta uppe och fundera vidare på vad saker och ting tjänar på. Jag hänger inte med i alla svängar nu för tiden, här ifrån vill jag i alla fall! Vad härligt att flytta ca 30 mil här ifrån och bara börja om på nytt med egen familj och lämna alla sina bekymmer här, visserligen fungerar inte det heller. Tänk om man behöver hjälp eller så, vem ska man vända sig till då då? Ja som sagt, det verkar lutar åt funderar hållet som gärna kan ske i sängen.

 

Av Frida Skoglund - 18 maj 2010 13:24

Eftersom jag fick tillbaka det nästan bästa jag vet igår (one tree hill), så undrar jag om jag ska kolla på några avsnitt nu eller om jag ska sprara det tills imorgon för troligtvis så kommer min älskling att spela wow för det är blä onsdag. För om jag börjar kolla nu så kommer jag bara aldrig kunna slita mig från tv:n, bara sätta in nästa skiva, nästa skiva och nästa skiva igen - poff så var jag uppe halva natten! Nä jag tror jag spar det till imorgon.  


Jag får nu för tiden skriva mina inlägg i word pga att det knappt går att skriva i själva bloggen, så får klippa och klistra och stöka för att få in en litet inlägg som de som vill kan läsa, fy fan vad snäll jag är ibland! Ikväll kanske jag ska träffa syster min igen eftersom jag blev kvar här en kväll/natt till med tanke på att jag ska till barnmorskan imorgon och kolla magen osv. och jag tror och hoppas att allt är i sin rätta ordning för inget ska få ta skada på lillan!  


Lyssnar på massa Philip musik och får pirr i magen och saknar honom ännu mer, förstår inte hur vi kunde vara ifrån varandra i 2 veckor förut med en timmes mellanstånd. Sen när vi får eget så kommer man ju nästan aldrig vara ifrån varandra, ååh så jag längtar efter allt som ska hända! Älskar älskar älskar dig Philipen.  


 

Av Frida Skoglund - 18 maj 2010 11:45

Hur tråkigt kan en människa ha egentligen? Tror snart att jag går sönder av att inte ha något att göra, fy fan så tråkigt allt är!! Har sovit så konstigt i natt & jag är så jävla trött men inte kan jag sova för det inte, självklart inte!

Idag ska jag åka tillbaka till Philip och imorgon ska jag tillbaka till Bollnäs igen för att träffa barnmorskan, fy fan jag orkar inte åka fram och tillbaka hela tiden! Det är så jäkla jobbigt, måste flytta allt dit tror jag snart.

Snart måste jag köpa ett nytt busskort för mitt har snart gått ut, jag hatar sånt där och fy tusan så mycket pengar det är som går åt. Har lagt ut i alla fall minst 3000 på busskort, visst det kanske inte är så mycket men det skulle vara så mycket billigare om man köpte årskort direkt. Men det kan jag inte göra nu för det kommer inte vara till någon användning om någon månad så då har jag också där kastat pengar åt helvete.

Nu börjar lillan liva till också, så mysigt! Men nu ska jag nog lägga ifrån mig datan och vila lite så jag orkar åka senare!

 

Ovido - Quiz & Flashcards