Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 17 juni 2010

Av Frida Skoglund - 17 juni 2010 20:16

Liten flicka har varit i full gång hela natten igår, hade super svårt att somna. Drog med fötterna eller händerna, tryckte med rumpan (tror jag) och bara stökade på. Trodde hon skulle vara lite lugnare idag som det brukar vara med nej då, hon är i full gång! Men det är jag glad över, det är mysigt att känna hur hon leker på där inne. Hon kanske har en längtan inom sig och har på känn att något ska hända så småning om.

Ska snart äta lite mat, har ju fortfarande svårt med att få ner det mesta och äter väldigt lite åt gången. Kan knappt dricka ibland för det känns som att man ska spy ut det eller något liknande. Fast ska kika på ghost whisperer också en sväng, tills det slutar då förstås!

Hoppas det börjar regna snart, åska och blixtra! Det skulle vara mysigt, fast egentligen inte kommer få världen huvudvärk och det gillar jag inte heller. Undrar vad det blir för sorts väder i helgen, kommer förmodligen bli sämst med tanke på att det är helg då..


 

Av Frida Skoglund - 17 juni 2010 16:51

Man ska inte bara tänka på sig själv hela tiden, att man aldrig kan ägna en tanke åt någon annan & visa lite rättvisa. Att allting ska kretsa runt omkring sig själv och aldrig kunna lyfta fingret för en annan människa, ha alla uppmärksamhet. Själv tycker jag det är otroligt tråkigt att träffas med dessa personer (vet dock inte många) som bara tänker på sig själv, ska alltid se bäst ut och slänga ur sig obehagliga kommentarer. Man ska alltid göra allt för dom, men inget ska dom ge tillbaka.


Men man ska ju inte heller bara tänka på andra, göra precis vad dom vill och inte bry sig om sitt eget mående och öppna sig om sina problem. Det kan orsaka mycket problem i slutände, man ska tänka på alla. Jag vet nog fler personer som nästan aldrig tänker på sig själv och sitt eget mående, som bara bryr sig om andra och man kan se i ögonen att dom har så mycket dom vill berätta.


Man ska vara rättvis mot andra och även sig själv, det folk för dig ska du kunna göra tillbaka. Kanske inte det exakta sakerna, men att ge tillbaka är alltid något bra - litet eller inte. Ställer folk upp för dig i svåra lägen så uppskattas det verkligen att du ställer upp för dom också.


En del personer hänger ihop med än vad dom gör med andra, mer än vad andra gör. Ibland kanske det blir så att den ena personer lägger ut pengar på allt hela tiden, men inte den andra. Båda två kanske inte har det super bra ställt inon ekonomin, men man behöver inte heller köpa det dyraste. Man kan turas om, det behöver inte vara så att dom ska göra exakt lika mycket eller handla för det exakta priset. Huvudsaken är väl att man får det man vill ha, någon gång ibland.


När folk hjälper andra och inte ens får ett tack, tycker jag som ni kanske förstå är riktigt otacksamt. När man är så pass snäll att man ställer upp och hjälper till, det kan vara små saker men ett tack är aldrig för litet. Man kan säga tack för något litet, för något stort det har ändå samma betydelse. Får man veta att det man gör uppskattas, ja då är det klart att man fortsätter annars så lägger man ju bara ner energin. Jag vet att man kan tröttna efter ett antal gånger, det har jag själv gjort. Jag vet att man inte alltid kan vara lika mot alla, men det är alltid värt ett försök. Tacksamheten är inget som förloras.


Vad rörigt inlägget blev, min fantasi är borta & jag visste mer igår vad jag skulle skriva. Kommer upp en bättring senare.


 

Ovido - Quiz & Flashcards