Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 28 juni 2010

Av Frida Skoglund - 28 juni 2010 18:48

På folk som bara ljuger, hur lurad jag blev, att jag inte kan se sanningen någon gång, på alla dessa falska förhoppningar, på hur jag var som person för inte alls längesen - usch! Men vad gör man då? Man straffar alltid sig själv även om det är en annan person som gjort en illa, varför ska allt vara så komplicerat? Varför kan det inte bara bli som man själv vill en gång & varför ska alltid jag vara seg med allt och förbättra mig när det är försent?


Det är säkert flera som är så känslig & tar för hårda smällar när man inte ens behöver göra det. Jag är så sjukt less på att ta illa upp över ingenting, jag är så arg för att jag har sårat folk som jag inte skulle klara mig utan. Istället nu så står jag här, utan det. Men man lär sig av sina misstag, man blir starka av det och vet tills nästa gång vad man inte ska göra. Vad omogen jag varit när jag tänker efter, det är riktigt patetiskt!


Jag orkar inte tänka längre & jag orkar inte sitta kvar i den situation jag själv satt mig i. Så många gånger jag skrivit här att man inte ska ge upp, men nu har det verkligen nått botten så då finns det nog inget annat att göra. Så jag lägger allt bakom mig och försöker med den lilla kraft som finns kvar att pallra mig uppåt & försöker hitta förtroende för en viss människa under tiden.


Jag är så slut på allt, jag är sjuk och jag har nog feber, kallsvettas och det låter i mitt öra. Min bebis är lugn idag, tråkigt minsann men så är det ibland..


  

Av Frida Skoglund - 28 juni 2010 14:20

    


Är det större, eller är den inte? Jag ser ingen skillnad, men mysigt är det..


  

Av Frida Skoglund - 28 juni 2010 13:35

Jag har gått och blivit sjuk igen, eller är på god väg i alla fall. Jag orkar inte vara sjuk, det är så förbannat jobbigt att vara sjuk samtidigt som man är gravid! Allting blir så mycket tyngre & ondare.. Min nacke sprängs snart känns det som, min hals & mitt huvud också - fy bubblan! Jag är trött och funderar på att sova en sväng, men jag tror inte det för jag ska kolla på smallville om en timme iofs..


Idag ska jag annars bara ta det lugnt & sitta och dega i soffan antagligen. Blir nog en tidig kväller också, eller inte för då vaknar jag bara mitt i nätterna och tänker på allt och ingenting. Jag vaknade inte av att syster gick imorse så jag var förmodligen riktigt jäkla trött..


Ska snart slänga in mag bilder också, ska bara orka först..


  

Ovido - Quiz & Flashcards