Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Frida Skoglund - 22 juni 2010 18:56

Lillan har varit i full gång i stort sätt hela dagen, har varit mycket roande! Skönt att känna att det är liv på henne, hon har gett ifrån sig så små & svaga sparkar/puttar hela tiden. Men idag var det då allt full rulle & som det brukar vara, kändes super skönt. Ska ringa barnmorskan imorgon och se om jag kanske kan få en tidigare tid, för jag börjar faktiskt bli riktigt orolig över dessa prickar? Det blir ju bara värre & klådan lika så, attans tokar!

Ska väl försöka få i mig lite mat snart sen ska jag nog lägga mig tidigare ikväll, mår så illa och har gjort det konstant sen i söndags kväll.. Det har alltså inte ens gått en enda sekund då jag känt att "wow nu är illamåendet borta" och jag är super trött för den delen också, vad är det med mig egentligen?  

Får se vad som händer imorgon också, om man planerar in något eller inte. Skulle egentligen ha träffat Zanna idag men det blev inte något av med det så får ta det en annan dag istället! Orkar nästan inte blogga längre heller, har tappat data lusten samt blogg lusten totalt. Så det blir litet med uppdateringar, men men nu måste jag vila lite innan en liten olycka sker..


 

Av Frida Skoglund - 22 juni 2010 11:17

Min bebbe var jätte envis igår när jag skulle somna, så jag låg vaken hur länge som helst och bara kände på hur liten livade. Vaknat till och från hela natten, vet inte riktigt vad det beror på. Men hon väckte mig då imorse vid kvart i nio, ni vet sekunderna innan man vaknar till så kände jag hur hon bara levde loppan där inne & har gjort det tills nu. Jag försökte somna om, men det gick inte så bra hehe. Som sagt, mitt eget alarm har jag i magen även de dagar jag inte har något att gå upp till..

Idag har jag ingen aning om vad som händer, är ju sol ute men tycker att det är lite kyligt för tillfället så det tar nog någon timme innan man rör sig utåt. Känner kanske inte att det är läge att umgås med någon heller när man är så "nere" för tillfället, får väl se till att pigga upp sig och humöret lite så kanske det blir bra snart.

Snart är det bara 100 dagar kvar, jisses vad fort tiden går!
  


 

Ovido - Quiz & Flashcards