Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 25 juni 2010

Av Frida Skoglund - 25 juni 2010 10:22

Jag har blivit hel knäpp kan jag ju börja med, vaknade i natt vid fyra och låg och grät som en tok till ca halv sju tiden & då vid halv sju sa det bara klick och jag blev helt lugn och på bättre humör och fick bara en massa positiva tankar. Jag var skit arg när jag vaknade, på allt och alla och typ hatade alla och ville flytta från Bollnäs för jag var rädd att något skulle hända lillan? Jag var inte direkt vaken en enda sekund av dom där timmarna, sjukt vilka humörsvängningar man får ibland. Man kan sitta och skratta hur mycket som helst vissa dagar, för ett bra tag sen när jag och Philip åt frukost så kollade jag på honom och bröt ihop i skratt och höll på så hur länge som helst. Ibland är det motsatsen då man bara är arg och gråter så fort man kollar på någon? Helt sjukt i alla fall, drömde massor med konstiga drömmar också kanske en 4-5 stycken och förstår inte ens handlingen i dom egentligen, men vissa kanske stämmer? Hahaha..


Jag har skit ont i nacken också så jag måste ta mig till ren och hämta mina kuddar, det trycker så det blir svårt att andas - riktigt läskigt.. Men det kanske går över då jag tänker tigga mig massage av Elin senare, he he he.  


Min busiga bebis har sparkat på mina revben i natt, vet inte hur tidigt dom andra känner det med eftersom jag har två extra så känner jag redan nu. Men eftersom det är första gången jag har gått så här långt med en bebis så vet jag som sagt inte om det är tidigt eller inte.. Men jag vet i alla fall att det inte är skönt för fem öre, det ilar och är super obehagligt. Men eftersom jag nästan alltid har haft problem med revbenen så är jag rätt så van faktikskt, med tanke på att det är två extra så brukar det bli sånt tryck att jag oftast fått svårt att andas & en för jäkla värk..


Jag har längtat som tusan efter den här dagen då jag är nere på 99 och bara har två siffriga dagar kvar! Fy fan vad jäkla härligt det är & jag är så sjukt glad över situationen som jag alltid kommer att vara.


Idag är det tråkig midsommar, jag har planer och hoppas på det bästa att det blir roligt! Alla jag känner ska ju ut och dricka eller till sina föräldrar eller till pojk/flickvännens föräldrar och mysa på. Men inte jag inte, jag ska göra annat jag och håller tummarna för att allt ska gå vägen. Ska även inviga en utav de nya klänningarna jag köpte igår, passar bra till det soliga vädret idag också för den delen!


Nej men nu ska jag ta och göra lite frukost så jag orkar stå på benen idag & sedan kliva in i duschen så man är okej tills dagen/kvällen.. Sen får ni alla andra ha en bra midsommar & försök ha minnet kvar imorgon!  


  

Ovido - Quiz & Flashcards