Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg under april 2010

Av Frida Skoglund - 20 april 2010 13:42

Tog bussen från Söderhamn runt åtta tiden, så när jag kommer hem så började jag bara prata på med mamma osv.
Dubbel kollade om det var idag jag skulle till barnmorskan och så var det, och kollade minst 5 gånger om det var klockan elva - men det var det inte.
Så när klockan blev halv elva, började jag stressa som en tok och slängde på mig kläder och massa medans mamma satt och segade sig, klockan elva var vi väl halvvägs och jag fick lite smått panik..
Så väl framme, så säger hon i receptionen att det var halv tolv! & jag hade skrivit halv tolv också, hur blind och dum i huvudet får man vara? - suck..
För övrigt verkade allt bra & Sprattel växte som den ska sa hon i alla fall, alltid på topp med bra nyheter!
Blir väl att åka tillbaka till Söderhamn senare, det är så skönt för där är det tyst och lugnt! ;)
Nu ska jag tänka på annat och göra något annat, så jag slutar vara irriterad på små ungar som hoppar från kille till kille och älskar någon efter en dag ;) gulligt - nej.
Haha, ibland stör man sig verkligen på allt! ciao.

Av Frida Skoglund - 19 april 2010 11:32

Vaknade runt nio tiden, kände mig hur seg som helst. Sjukt ont i huvudet, halsen, hosta & det svider som tusan i ögonen - eller det sved kanske jag ska skriva.
Men det skiter jag i, för ska ändå åka iväg till Söderhamn för det är verkligen ett stooort måste idag, & jag längtar en aning.
Vet inte om jag ska åka buss eller om mamma eller Tobbe skjutsar mig, för Johannes vill så gärna på barnenshus, och självklart så tjatar jag till mig en skjuts dit så man slipper dryg bussen, fast måste jag så blir det ju absolut buss ändå.
Skönt att komma bort hem ifrån ibland också kan jag säga, varit hemma allt för länge nu och det börjar bli tjatigt och en aning tråkigt också för den delen. Det enda jag gör om dagarna är att sitta här i hopp om att någon uppdaterar sin blogg så det finns något jag kan göra, har ju haft lite tur då syster också varit här de flesta dagarna! Men har ändå inte riktigt varit så mycket med henne heller, lite roligt igår då vi satt och prata om att göra en äppelpaj och då kommer Tobbe in precis sekunderna efter och säger att han har med sig nå grejs så mamma kan göra äppelpaj, glad att man fick det utan att behöva göra den själv ;). Ni förstår, jag och bakning går inte ihop för fem öre! Helt omöjligt, skulle ha i socker när jag skulle göra kladdkaka, hade i för lite socker och mer salt tror jag det var? Vet inte hur jag gör när jag bakar, det blir i alla fall alltid fel!

Av Frida Skoglund - 18 april 2010 11:58

Fick sova lite längre idag tycker jag, vakna runt tio - halv elva men med världens huvudvärk dock. Gick ut och satt mig i solen med Johannes och mormor och försökte få i mig lite frukost, även det är svårt när man blir illamående av absolut ingenting!
Johannes var så jäklig på far sin när han försökte fixa rabbaten, så tyckte att jag kan väl ta med han till farmor och farfar. Dom skulle hämta oss om en stund eftersom Angelica tog bilen hem igår, ska bli skönt som tusan att komma bort en sväng och mysa med katterna och farfar & farmor :). Kommer nog inte få så mycket tid med kissarna, eftersom lillebror är galen i dom! Yäyä, hörs.

Av Frida Skoglund - 17 april 2010 18:25

Syster spenderade natten här i natt också, tror allt att hon blivit mammig av sig igen ;) hehe. Spenderat hela dagen framför tv:n och glott på nå jävla skit på mtv, och lika än. Känns verkligen segt idag, allting! Har inte orkat gjort så mycket, och kommer inte heller göra.
Vet inte riktigt vad jag ska röra ihop idag, har inte så mycket tankar osv. & även om det finns några så är det inget jag tänker dela med mig utav här.
Sitter väl just nu och väntar på maten, dom står och kämpar med att Johannes inte ska röra grillen för den är varm, eller ja "het" som mamma säger. Dom ska grilla kycklig, men jag tycker inte om den sortens kyckling så jag trycker i mig något annat i stället.
Jag vill åka utomlands och bli super brun, så tråkigt att vara så jäkla blek som jag är nu, & jag lyckas ändå aldrig bli riktigt brun heller. Sen nu kan jag ju inte få lite fejk bränna heller, som alltid brukade vara en start innan jag gav mig ut i solen de tidigare åren, men men får kämpa nu istället! Vet inte hur han lyckats men, Johannes har då allt fått sig lite färg! & ändå hade han nästan bara varit i skuggan den dagen sa mormor, men han har väl kanske jätte lätt för att bli brun vad vet jag.
Ska väl göra i ordning popcorn tills ikväll, i kastrull dom blir så mycket godare om dom står någon timme innan man tar sig en bit utav det hela.

Av Frida Skoglund - 16 april 2010 21:41

Har umgåts med syster hela dagen, hämtat pengar osv. och nu sitter vi här och trycker i oss en skål med popcorn, men blir så jäkla törstig av det så det är lite små jobbigt!.
Johanna kom förbi en sväng idag för att låna något att ha på sig ikväll då hon skulle ut, hade väl inte så mycket som satt bra på henne vad hon själv tyckte, jag såg inte riktigt när hon provade kläderna men allt bör väl passa bra på den snyggingen tycker jag!
Har väl haft en skapligt bra dag tycker jag i alla fall, men det börjar dock vända nu - men ändå inte.
Har stört mig på en viss sak hela dagen, men nu börjar jag bara komma ihåg massa saker och det känns väl skapligt bra att veta att det fortfarande är så & att det inte är någon idé att bry sig heller.
Beatrice skulle ju ringa mig ikväll, men tror hon glömde bort mig där borta i Spanien, men det har jag full förståelse för! Hon är ju där för att träffa familjen och umgås med dom och koppla av, inte för att sitta och prata med mig telefonen!
Jaja, ska väl fortsätta med mitt och försöka se om det är något vettigt på tv.

Av Frida Skoglund - 16 april 2010 12:57

När jasg kom hem igår kom Larsson pipandes och glader, så låg syster och sov i sängen min - snäll så hon. Senare runt sju tiden kom Rasmus, stannade i två timmar sen drog han vidare och har pratat med han för ett litet tag sen och då lät det som att han hade kommit fram osv. i alla fall.. Syster sov över här & snarkade så fick putta till henne några gånger innan hon fattade något, men dröjde inte länge innan hon låg där snarkandes igen - men jag fick tydligen igen efter de gånger jag stört henne.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men något mysigt eller roligt dyker väl förmodligen upp, ska dock inte vara uppe för länge ikväll för imorgon ska vi här hemma iväg på dop vid tolv tiden tror jag det började? - dålig koll.
Ska vänta hela dagen på att Beatrice ska ringa, vilket hon skulle göra ikväll & jag längtar som en tooook!

Av Frida Skoglund - 15 april 2010 15:12

Mamma påminde mig klockan tolv att jag skulle på möte kvart över ett, blev bara till att slänga sig in i duschen och ta sig ner på stan och snacka strunt med folket på mötet.
Var på någon uppföljning angående eget boende osv. tycker att det verkar komma någonstans i alla fall så det är ju bara ett stort plus i kanten. Tänker inte bo hemma i alla fall, kommer inte funka riktigt. Spelar inte sån stor roll var jag hamnar bara jag får känna mig lite för mig själv och inse att jag klarar det mesta på egen hand, kanske utnyttjar mor lite extra då jag bor hemma nu, så hon tror inte på att jag klarar mig själv men det vet jag att jag gör och det är väl huvudsaken.
Efter mötet så kom Tobbe och hämtade mig så åkte han jag och Johannes och käkade sen skjutsa han mig hit till Emmi i Kilafors, kan vara roligt att åka till en kompis utanför Bollnäs ibland också! Vet inte hur länge jag blir kvar här, innan sju i alla fall för då kommer Rasmus och käkar grillat med oss, så får vi ta ett "farväl" av honom som åker iväg imorgon ett par månader framåt, blir tomt på msn och i telefonen tråkigt nog! Men man överlever, och det blir det bästa för honom i alla fall & det blir alltid roligt att träffa folk man inte sett på ett par månader :). Nä nu ska jag vänta på att få bild av Philip på sprattel så man får det där mega flinet igen!

Av Frida Skoglund - 14 april 2010 19:37

Hämtade Philip runt två tiden sen for vi iväg till Gävle, kollade lite på stan i typ 30min sen åkte jag och Philip till sjukan t. ultraljudet.
Var bara i v.15 så vi ska tillbaka om tre veckor och kolla upp mer då, så nu finns det ännu mer att längta efter! :).
Den sprattlade massa också, speciellt när man skrattade till - sprattelkusen.
Hade för övrigt en perfekt dag, och var hur great som helst att få träffa Philip igen!
Får se vad jag gör ikväll, ska snart trycka i mig någon varm macka så jag också kan bli lite mätt, jag och mor handlade massa chips o dip och trams på vägen hem, så det ska man också trycka i sig!

Ovido - Quiz & Flashcards