Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg under april 2010

Av Frida Skoglund - 9 april 2010 10:56

Var inte med Sofia igår, men umgicks i alla fall med Beatrice och lilleman! Hade grymt tråkigt igår och försökte väcka lillen men det gick inge bra alls, tills popcorn skålen kom fram! Fast när jag ska sova fungerar det bra att liva på, och då går det ju inte att sova eftersom det är tusen gånger roliga att ligga och känna det, tråkigt att det bara är jag och ingen annan som kan, eller ja det är väl tråkigt för dom ;). Och vaknade fint idag, då var de också lite liv, men inte allt för mycket! Så det fick i alla fall en på andra tankar, är så glad över att få den känslan osv.
Hur som helst, jag satt mig vid datorn nu & såg att dom sökte nå jobb i Stockholm, så grymt sugen på att skicka in en ansökan och bara försvinna här ifrån och få börja om från början med min lilla älskling isfl, och då finns det ju också inkomst osv. om jag nu skulle få det jobbet som sagt. Tror ändå att jag försvinner hem ifrån ett tag nu, finns ingen respekt innanför dessa dörrar och jag får aldrig sova ut. På kvällen är det mamma och Torbjörn som pratar , högt. På morgonen är det Johannes som skriker som en toook enda tills på kvällen då han slocknar, förstår inte.. Så åker iväg och vilar upp mig, men var vet jag inte än. Ska först och främst på ultraljud så får vi se hur det blir efter det! Jag längtar att få flytta & se en liten en. Näe, nu tror jag fan att jag skickar in min ansökan..

Av Frida Skoglund - 8 april 2010 09:53

Igår hjälpte ju Zara mig med att fixa naglarna, sätta på tippar bara för det är så mycket snyggare om jag får bestämma. Hur som helst, senare på kvällen upptäcker jag att nageln på vänster tumme har börjat lossna i höger hörn, så jag körde ju under penseln med lim på under nageln och den fastnade igen, var tvungen att göra om hela nageln så det blev fucked! Sen när jag ska sova, så har jag fått en spricka i nagel på höger tumme!! Och även den har börjat lossna, så det första jag gjorde idag var att lika nu pensla på under nageln, hade tur nu så slapp göra om hela skiten. Men efter att ha haft på lite nagellack så blev det bra och misstagen syns allt mindre ;) ni kanske tycker det är så jävla ointressant, men dit jag vill komma är jag är vet inte hur jag lyckas med allt? Jag är nog den klantigaste som existerar på denna jord.
Nu ska jag väl i alla fall göra mitt bästa och försöka vakna till liv, sedan försöka få i mig frukost (mår ju så grymt dåligt på morgonen -.-) Sen ska jag väl se om jag hinner med lunch innan jag ska träffa Beatrice, och vi får inte glömma att duscha, smink och platta håret! Efter att ha umgåtts med Beatrice och en aning kramar och puss och hej för säkerthetskull om vi inte skulle hinna ses innan hon, Milo och Oskar åker till Spanien (och vi får inte glömma att krama lite på Milomannen också), så blir det i alla fall att träffa Sofia, och det var veeeerkligen inte igår! Så dagen kommer bli lyckad, och tro det eller ej men jag är på ett strålande humör, helt awesome!
Och den lilla är vaken och puffar och stökar, och det gör mig hel!

Av Frida Skoglund - 7 april 2010 18:29

Har väl inte hänt så mycket det senaste dagarna, ingenting vettigt och absolut inget speciellt alls! Jo, igår då jag umgicks med Svedberg igen, var trevligt då det var ett par år sen sist! Spenderade även natten där, prata en del skit snack och fick tänka på ett och annat. Idag har jag fixat naglarna, blev väl si så där då en del blev som vanligt mycket bättre en de andra.
Känns som att jag har en hel del att tag i för övrigt, som jag ångrar och vill få ogjort och massor, får bara en ruskig känsla när jag tänker på det och det är inte alls roligt att ha den där jävla känslan. Synd bara att det knappt finns förståelse till att förstå från alla håll, men det som blir kommer i alla fall bli det bästa, eller det är det jag hoppas på så klart! Tur att det finns något litet som inte finns till, som kan göra en så glad av en liten puff.
Jo då, livet leker vidare då jag lever i tron på att allt ska fixa till sig inom kort framtid!

Av Frida Skoglund - 5 april 2010 11:18

Har knappt kunnat sova inatt, lillebror har skrikit och jag har haft för mycket annat att tänka igenom och sånt, telefonen är cp och allt är kaos.  Blir så trött på allt runt omkring och jag har ingen ork för mer nu, absolut inte det blir så för mycket på sån liten tid. Ärligt så vet jag inte heller hur jag ska kunna hantera allt på bästa sätt, utan att känna någon ångest och smärta. Även fast jag vet vad jag vill så är det oftast ett och annat ivägen som inte vill detsamma, men det är inget att haka upp sig på, bara le och gå vidare i livet och lämna allt bakom eftersom det blir tydligen bättre så.
Jag blir galen över att jag aldrig får sova ut någon gång, att vakna hela tiden.. Jag vet att det kommer bli så sen och det kommer vara otroligt värt då också, ingenting som jag direkt kommer ta illa upp utav och vara irriterad över, verkligen inte. Men nu finns inte den lilla än, och då kan jag väl ialf få sova lite, eller? Äsh, det är väl lika bra att det börjar i tid!
Idag någon gång så kommer i alla fall Julia och håller mig sällskap, kommer bli massa trevligt, för känner verkligen att jag behöver umgås med henne och inte sitta hemma själv framför den här datan och tv:n som någon jävla nörd. Sen imorgon blir det Gävle, åker förhoppningsvis hem på onsdag och då blir det nog att umgås med Emmi, nöjd blir jag med att slippa spendera ialf tre dagar själv!

Av Frida Skoglund - 4 april 2010 08:51

Verkar som att man blir helt knäpp i huvudet av att vara gravid, i alla fall jag. Kommer nog aldrig komma ut ur denna depp period känns det som, allt för mycket runt omkring som trycker ner en, men jag hoppas på allt att jag släpper allting så jag kan få leva bra någon gång igen också. I alla fall så kom inte Rasmus igår, men det sägs att han ska komma förbi en sväng idag istället, blir nog roligt då han i alla fall är glad och kanske har lust att dela med sig utav glädjen.

Om det är så här mina nätter ska fortsätta, vakna runt fyra och ligga och kolla på när det blir ljust ute, medans gråten ligger i halsen och på kinderna och du i mina tankar. Ja, jag vet inte vad jag gör då, ingenting verkar bli bättre någon gång och allting känns så sjukt körigt. När man som mest egentligen behövde dig vid ens sida, då allt annat runt omkring bara rasade ner, så går även det åt helvete. Att slänga bort alla planer, allt jävla skit har verkligen krossat. Hur mycket jag än älskar dig och hur mycket du än betyder, så vet jag aldrig vad som blir bättre. Jag vill vara med dig, men ingen verkar må bra utav det, ingen får ut de vi vill ha egentligen. Men jag vill verkligen ha dig vid min sida då de är ult. för det är ditt, och jag vill inte göra det utan dig.

Av Frida Skoglund - 3 april 2010 17:12

Så var det den här jävla påsken då, vilket jag nu hatar. De program jag velat se sen i torsdag tills idag går inte pga jävla star wars filmer osv. och det suger verkligen! Vaknade kanske inte på rätt sida idag heller, har varit rätt grinig hela dagen och gjort ett och annat. Men jag tror faktiskt att jag kan få ett bra avslut på kvällen ändå för nu känns det faktiskt en hel del bättre, konstigt nog. Får se om kanske Rasmus kommer förbi ikväll eller imorgon, annars kanske jag drar och träffar Stina en sväng som skulle på någon fest i Bollnäs och hon ville att jag skulle komma, men kommer nog inte gå dit. Kanske som sagt går och säger hej till henne.
Känns också som att allting kommer att ordna upp sig nu, även fast jag lär ta tag i allting själv, men det kanske blir bäst så också. Hoppas man kommer ut ur denna period och piggar på sig snart nog så man kan gå ut och mysa runt med de vänner man inte träffat på en hel dagar.
Blir förmodligen även Gävle nu någon dag i veckan, får se hur länge man stannar där också. Jaja, hej så länge.

Av Frida Skoglund - 1 april 2010 17:40

Var hos tandläkaren idag, gick bra då jag fortfarande är fri från hål och det känns jävligt bra! Sedan efter det gick jag runt på stan med Bea och Milo, handla nytt till sminkväskan och en jäkla massa godis och påskägg till Johannes, så poff! Så var pengarna borta, så där rök dom 500:- jag fick av farmor i förrgår, men men man måste ju få köpa lite till sig själv också så man blir på bättre humör! Efter ett tag så började det regna igen så var bara att dra sig hemåt.
Jag gav nyligen Johannes sina påskägg, först dom som var lite mindre så när han fick den större så blev leendet så stort så. Men istället för att äta godiset, leker han med godis ormarna/bilarna istället, jaja det är ju hans godis så han får göra vad han vill med hur som helst. Får se vad som händer ikväll, blir väl förmodligen bara till att sitta hemma som vanligt och ruttna, försöka få saker i sin ordning kanske.

Ovido - Quiz & Flashcards