Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 10 augusti 2010

Av Frida Skoglund - 10 augusti 2010 18:46

Har i alla fall den goaste lillebror man kan ha. Nyss fråga han varför jag var så tjock, så sa jag "för att jag har en bebis i magen" så log han och började gosa och pussa på magen. Sen några minuter senare "jag älskar dig och din bebis" och började gosa med magen och pussa på den. Han är för go den där lill grabben, pratar dagarna ut om bebisen och gosar som bara den. Medans hans far får slag i magen dagarna ut, får jag massa pussar och klappar och gos. 


Nä världens bästa lillebror är det, för söt och för go!  


  

Av Frida Skoglund - 10 augusti 2010 16:48

Har legat och vilat ett tag men det gick knappt det heller för det är för mycket i tankarna och det gör för ont i magen och ryggen. Sen när jag väl klev upp så märkte jag att det inte alls var så smart att jag hade gått och vilat, tråkigt att man inte kan få ha "sitt" längre.. Men men, jag kan inte göra något åt den saken när det sakad redan är skedd. 


Ikväll ska jag bara ligga och kolla på one tree hill och ta det sten lugnt, för snart tycker jag att allt ska släppa så man kan gå ut och gå en sväng i alla fall.


Mamma har även handlat massa glass åt mig så nu har jag så det räcker och ska sitta och äta en jäkla massa glass ikväll. Har fått något knas beroende och ett galet glass sug nu den senaste tiden under graviditeten, men det struntar jag i. Det är ju gott också så det går ju alltid ner! 


Ska väl börja packa snart också inom en kort framtid, vet dock inte vad jag ska ta med mig till den nya lägenheten och vad jag inte ska ta med mig. Så det kan ju vara bra att börja i tid också, då jag ändå måste ta lite i taget. Måste även hitta en one tree hill skiva som har sprungit och gömt sig, blir så irriterad när jag vet precis var jag la den för ca 1-2 månader sen och nu är den helt försvunnen och då har jag ändå letat igenom nästan hela rummet.. 


Funderar starkt på att lägga ner bloggen nu, är så jävla less på att logga in här så det är sjukt. Skriva in någon säkerhetskod och min data är cp och laggar så blir nästan alltid fel där eller på lösen så måste ändå skriva om 40 gånger, så sjukt less på det så snart orkar jag inte med det här mer!


  

Av Frida Skoglund - 10 augusti 2010 13:37

Fick igår när jag skulle sova ett sms av min syster så vi låg och pratade en sväng. Jag har nog aldrig öppnat mina ögon så mycket runt den här situationen som nu & aldrig har det varit så jobbigt och ledsamt som när jag verkligen insåg allting igår. Det är samtidigt synd som det är tragiskt och patetiskt. Vet inte om man ska tävla med någon annan för att bli sedd, eller bara backa och aldrig visa sig själv igen.


Ingen respekt finns det heller kvar och ingenting kan man få ha för sig själv. Det ska snokas hit och dit vad man än gör, alla vet allt efter någon sekund känns det som. Jag har sagt ett och annat fel och jag ångrar allt skit. 


Jag kommer aldrig att ångra att jag vände dig ryggen till och inte längre valde att spela med i ditt "spel". För mig är du en endaste svag liten punkt som inte klarar av att hantera sanningen och vad som sker i världen utanför. Du kan inte alltid ha fler personer runt om dig, du kan bara alltid ha en speciell och skiter i alla andra och är så sjukt otrevlig och jäkligt elak. Men när den personen ännu en gång ser ditt sanna jag, vem vill då stå vid din sida och försvara dig? Vem ska du då snacka skit med? I alla dessa år jag känt dig har du varit så här - men aldrig mer med mig.


  

Av Frida Skoglund - 10 augusti 2010 11:24

Undrar vad man ska hitta på för "roligt" idag då, vaknade inte på rätt sida så är inte på det bästa humöret direkt - men det kanske släpper, vem vet?. Kan väl inte göra något speciellt ändå nu när jag tänker efter, så får väl bli liggandes/sittandes idag också förmodligen. Ska i alla fall ta och försöka gå upp för trappen så jag har någon att prata med, mormor som bor ovanför oss. Mamma och T ligger ju och sover så, tror även att Johannes är där uppe - eller det måste han ju vara iofs.


Längtar som tusan tills vi kan flytta in i lägenheten också, ska bli skönt som bara den att få ha eget och slippa allt annat skit runt omkring och bara leva och vara glad och vänta på att liten ska komma och ta mestadels av våran tid. Men det är inte långt kvar nu heller, dock blir det inte flytt den 1a för då fyller Philip år så blir dagen efter eller dagen efter den dagen.. Jaja, det blir i alla fall av.. 


  

Av Frida Skoglund - 10 augusti 2010 10:19
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards