Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 27 augusti 2010

Av Frida Skoglund - 27 augusti 2010 19:52

Har kollat one tree hill och varit som fastklistrad framför tvn, ovanligt? Nix det kan jag inte påstå. Men nu ska jag försöka hålla mig borta resten utav kvällen och umgås med min kära lillebror för en stund, en lång stund om han inte redan somnat där han ligger.. Sen ska jag försöka ta mig ut en sväng, men kanske inte ska ju ta det så lugnt som möjligt iofs sen kan det ju vara bra om jag tar det extra lugnt ikväll så jag kan kika jysk imorgon och de ena med de andra och massa galet - inte galet. 


Är jätte virrig idag också och känner mig helt borta och som att jag bara surrar runt och inte hänger med det minsta lilla, inte alls så konstigt heller tycker jag. Datorn kan jag lika gärna ta och slänga i väggen så seg som den är, virus helvetes skit. Orka att dom äldre klickar sig in på fel sidor, så vips där fanns det 40.000 olika virus - nästan.. Johannes har ryckt bort tangenter som jag skrev tidigare (tror jag) och det gör inte heller saken bättre.


Nää, helvetes dag med andra ord då ingenting har gått som jag velat. Imorgon ska jag packa ner allt jag äger eller nästan allt jag äger.. Ska faktiskt packa och sen städa upp - ska ju trots allt lämna ett rum efter mig.


  

Av Frida Skoglund - 27 augusti 2010 16:48

Tänk vad mina beslut och mitt liv verkar vara intressant för andra att hacka på/över, men det är ju bara ett tecken på hur tråkigt liv ni faktiskt har då? Som inte har något bra att komma med, dålig självkänsla så ni måste trampa ner på andra. Fast just ja, ni lyckas ju inte trampa ner på mig heller! Om det nu är så att det är ni eller ett "ni", hehe. Men jag kan ju se det från den positiva sidan, ni ger ju mig så mycket uppmärksamhet och det värmer så mycket att jag är värd er uppmärksamhet - oh yes, verkligen!.. Det är riktigt roligt att se vad som kommer här näst, vad som skrivs och inte sägs.. Synd att ni inte lyckades få en annan människa nertryckt, attans tokar! Prova med någon annan, se er själv i spegeln och kolla vad ni finner där som är så speciellt. Men åter igen, är det mitt eller ditt/ert/ liv? Jo va sist jag kollade så var det faktiskt mitt liv, så jag vet inte vad någon tjänar på detta?..  


Förutom jag då, som får ett gott skratt och tycker att ni är så roliga samtidigt tråkiga som slösar all er energi på något helt ovärt.. Fast justja, jag är ju ganska värd det då eftersom du/ni aldrig ger er.. PUSS


  

Av Frida Skoglund - 27 augusti 2010 14:24

Lill bebisen har sjunkit ner heeela vägen nu.. I tisdags när jag och mamma var till Astrid för en snabb koll så kände hon, då hade bebisen bara lagt sig till rätta. Igår när jag och syster var iväg och kollade, så kände barnmorskan efter huvudet hur länge som helst men hittade det inte och sa "jag känner bara axlarna" så nu är liten mycket långt ner och axlarna precis ovanför eller hur jag ska säga.. Är ju också 36 dagar kvar till bf, sägs det i alla fall och hoppas att det är just 36 dagar också. Vill inte gå över den saken är säker, jag vill inte få för tidigt så precis den 2 oktober tycker jag att lill bebisen ska komma som det är sagt. Men var ju på 3D så sa hon att hon trodde att de va den 3e oktober hon skulle komma, men nej 2 säger ju jag. 


Nu är det mindre än en vecka kvar tills flytten är dags, skönt som tusan ska det blir och lugnt som satan! Härligt med andra ord, jobbigt att springa upp och ner för trapporna med massa grejer bara - tur att jag inte får bära det tyngre..  

Sen så ska jag bara nu någon dag förmodligen imorgon, åka till jysk och kolla på möblerna för att se i verkligheten hur dom ser ut och sånt. Man kan ju bli riktigt lurad om man väljer i tidningen och köper utan att först se vad det är för något, och soffan kanske är skit hård och obekväm för den delen! Sen måste jag ta kort och skicka till Philip.. 


Så nu är slutet nära, riktigt nära och det kom bakom hörnet och fångade mig med en storm med andra ord. Snart tappar jag väl hakan, allt sker väl fortare än vad man tror! Ja, man kan ju inte alltid vara beredd på saker och ting. Man blir alltid förvånad!


         

  

Av Frida Skoglund - 27 augusti 2010 12:38

Johannes har slitit bort tangenter på datorn, har lyckats fått tillbaka några men en sitter lös och en tangent är åt helvete.. Så jätte roligt är det, tur att det mestadels är mammas dator! Men men man kan ju inte alltid förvänta sig det bästa heller, dom små vet ju inte allt som är rätt och fel än heller. Så man får räkna med det mesta, så klart.


Har kanske/förmodligen ett litet hål på ovansidan (?) i magen, så det kan rinna ut lite fostervatten och sånt där sa någon barnmorska till mig igår då vi kollade lite. Men det verkade ju inte vara någon fara eftersom det inte blev något mer med det, för här sitter jag ju! Ska dra mig mot sängen en sväng, kanske ringa farfar och prata lite strunt och hoppas på att få komma på andra tankar och sådant. 


Fortfarande ingenting här att skriva om, tråkigt och ingenting som händer i mitt liv som är intressant.


  

Ovido - Quiz & Flashcards