Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 31 augusti 2010

Av Frida Skoglund - 31 augusti 2010 20:46

Tjosan hoppsan! Då var den nya datorn fixad, jäkla ovant att det inte laggar varje minut kan jag lova! Men skönt som tusan är det, känns hur jäkla underbart som helst. Men det är också väldigt ovant att det ploppar upp när någon loggar in på msn, jo den andra datorn var så körd att den inte ens visade det! Ikväll blir det en allra sista familje mys kväll med mor och lillebror, blir fångarna på fortet som oj då redan börjat! Men vi hittar inte tv dosan för den har älskade Johannes spökat bort, haha.. Men den här är större än den tidigare, och större mellanrum mellan tangenterna så det blir lite problemas ibland. Nog om detta prat nu!


Dagen har varit ovanligt lugn, har inte alls varit stressad då ändå flytten sitter bakom mig som ett jäkla jag vet inte vad. Men det är skönt det också, och jag hade inte alls lika mycket saker att packa med mig som jag förväntade mig. Det var mycket skräpsaker med också för den delen, och sånt som jag inte alls har något intresse för! Men men sånt är livet, skönt att släppa också!


Men nu har jag inget mer att skriva, bara att det kommer bli ännu mer uppdateringar här efter!


 

Av Frida Skoglund - 31 augusti 2010 13:51

Då har jag och farfar varit ute på vårt eget lilla äventyr idag. Köpte soffa, tv-bänken och matbortd + stolar och sedan en ny dator! Hade lite tur också, dom hade sänkt priset på tv-bänken och dom hade bara en enda dator kvar utav den vi skulle köpa. Jag lyckas då alltid köpa det allra sista när jag köpa mig något, turen är alltid vid min sida hehe. Så nu väntar jag bara på att datorn ska bli till fixad så det fungerar galant och inte blir som denna rishög.. 


La även nyss märke till att min käre lillebror slaggat ihop, inte okej då har inte ens hunnit ätit lunch än.. Vi som hade planer för resten utav dagen tillsammans, men men får väl vänta på att solstrålen slår upp sina små söta ögon och förmodligen skriker allt han har eller säger gulligt hej. 


  

Ovido - Quiz & Flashcards