Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 28 augusti 2010

Av Frida Skoglund - 28 augusti 2010 15:56

Det matbord och den soffan vi såg i tidningen på jysk, var inte alls de sakerna jag bestämde mig för att köpa! Blev en soffan som kostade lite mer men så jäkla bekväm, och lika så gällande matbord + stolarna. Hittade även en tv-bänk och byrå, två stycken tror jag.. Så nu är det bara att plussa ihop allting så man kan hämta ut pengarna sedan så man kan köpa hem det! Är riktigt nöjd också faktiskt, nu är det bara ikea kvar för lite små grejer sen är jag redo, jo just ja packa först också var det va?..


  

Av Frida Skoglund - 28 augusti 2010 10:47

Har inte sovit bra alls i natt för Johannes vaknade precis när jag somnade och satt och grät, skrek och var helt hysterisk.. Mamma tar sina mediciner (astma) och sånt, så hon vaknade inte så han fick ligga inne hos mig och det är inte alltid bekvämt med en liten Johannes i samma säng som ska ta upp all plats! Men det gick väl tillslut, och jag vaknade före den lilla gosen idag men inte alls för långt.. 


Ska snart röra mig in mot duschen och sånt där, funderar på om jag ska platta håret då det var en evighet sen sist! Sen ska jag åka till jysk och kika, tror att även mormor skulle hänga på.. Resten i familjen ska trampa ner på staden och kolla lite, så då får jysk bli våran sysselsättning idag då! 


Jaja, jag skriver väl lite senare om den lilla ohändelserika dagen.


  

Ovido - Quiz & Flashcards