Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Frida Skoglund - 30 augusti 2010 19:05

Har packat och haft mig idag så bloggen har inte direkt varit det som kommit i första hand, kommer inte heller att göra det i fortsättningen. Dels att det är så förbannat tråkigt att blogga och bara få massa skit kommentarer, eller nästan inga kommentarer alls. Men jag har väl gått ner i ett hål så jag skriver kanske inget intressant längre heller, jag vet inte. Det är mycket jag vill skriva ut om, och jag tror att när mitt flyttlass gått så kommer jag skriva av mig allting precis allt! För då har jag ingen att vända mig till, så då blir det bloggen som blir lidande eller något sånt. 


Hur som helst så har jag röjt som tusan så har en väldigt lidande rygg just nu, men det är sånt som måste göras. Gick väldigt fort också för den delen, och hälften av det som finns i mitt rum vill jag aldrig mer se igen. Bara massa rammel och skit saker som är totalt onödiga, mycket gamla saker jag hittat som små papper som väcker upp gamla minnen. Det fick mig verkligen att tänka på hur lyckligt lottad man varit i sitt liv, och det skar i hjärtat när man slängde bort det - men man måste gå vidare också!


Men men, nu ska jag bara vänta på att min mor blir klar med maten och under tiden så ska jag väl kika runt lite här på nätet och bara ta det allmänt lugnt. See you.


  

Ovido - Quiz & Flashcards