Min vardag & mycket mer.

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

Tidig kväller.

Av Frida Skoglund - 18 augusti 2010 19:22

Blir nog en rätt så tidig kväller för min del då jag vaknade ganska tidigt också, men det är ju bara bra att man ställer in sig på att vakna/somna tidigt.. Hoppas att skolan ringer till farfar imorgon också så man får någon klarhet på det hela, är verkligen pepp nu och vill klara skolan och få jobb direkt och allting för att vi alla ska få det så otroligt mycket bättre. Allting är ju redan på god väg, så nu är det bara det här med skolan som får avgöra det sista goda! 


Har även en lillebror som har damp ikväll tror jag, han gör inget annat än att skrika och han skriker hur ljust och högt som helst så det skär verkligen i öronen. Men det är väl bra att vänja sig tills våran bebbe kommer, hon kommer ju också vara livlig vid vissa tillfällen eller kanske jämt? Haha, tror ändå att det blir ganska annorlunda när det är ens eget barn och hur man ser på saken då och som man gör när det är ens lillebror eller sådant.


Jaja hur som, ska väl äta middag också och sedan gå och lägga mig. Och gissa vad jag ska se på innan jag lägger mig? Jo men precis, one tree hill.


  

 
 
Emelie

Emelie

18 augusti 2010 19:28

Okej, ja det är ju inte långt kvar. Snart kommer din lilla bebis så slipper du all värk :)

http://frumagnusson.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

.

18 augusti 2010 21:18

Ska du gå i skolan när din bebis är nyfödd??? :s :o

Frida Skoglund

19 augusti 2010 09:27

Lilla Beapea, anonym? Då tänker jag inte heller svara dig :)

 
Sara

Sara

19 augusti 2010 09:32

Haha.. "Anonym" eller ska jag säga Bea: Det är ju faktiskt ett väldigt vuxet och ansvarigt beslut av Frida att börja plugga och ordna upp sitt liv så fort som möjligt. Bebisen mår inte dåligt av att vara borta från Frida en timme. Till skillnad från vissa andra som till och med har sina barn på dagis men ändå inte gör något åt sitt liv och sitter hemma och lever på pojkvännen sp vill Frida kunna försörja sig själv och sitt barn på egen hand.

http://www.sarawestelius.bloggsida.se

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 10:08

Haha Sara vad fan vet du om vad jag gör på dagarna? Vad gör du då? Tar hand om hundar haha vilket skämt.. Var inne på det spåret jag med men insåg vad jävla onödigt när jag kan få något bättre jobb.. Och ursäkta det var inte meningen att kommentara anonym. Men jag har min åsikt och jag tycker att det är lite konstigt, jag skulle aldrig lämna min son ens en timme om dagen när han var så liten för man är föräldrar ledig av en anledning. Men sen att plugga på distans är ju en annan sak förstod aldrig att du skulle göra det Frida. Och Sara du behöver inte lägga dig i ett dugg, för som sagt du vet inte vad jag gör om dagarna. Det är väl fan inte för min skull Milo är på dagis? Fattar inte du att det är jävligt bra för barn att leka med andra barn? Jag har honom där för sin egen skull så att han får lära sig lite socialt liv. Men, du kanske inte fattar sånt. Sluta lägg dig i vad jag skriver till Frida, sköt ditt egna liv. Jag har mina åsikter och dom får jag fan ha också så.

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 10:14

Ja Sara har hundrar om dagarna - hon får pengar för det. Det är väl bättre än ingenting, och vad vet du om hon kanske söker jobb och sånt där då men kanske inte lätt att få jobb kanske just för att hon inte har någon utbildning? Därför jag går i skolan och jag och Philip lämnar inte bort vårt barn hela dagar, nej en timme om dagen och får bra mycket mer pengar, och båda får en utbildning och garanterat jobb.... Än att springa hemma i ett år och få lite mer än 4000 i ett år, och sen gå tre år och bara få in 1000? Då är det bättre att börja nu jobba på avstånd, skolorna är väl inte dum i huvudet och om du läser lite äldre inlägg så kanske du skulle inse att jag inte lämnar bort mitt barn. Det handlar om en liten timme, inte ens varje dag kanske. Jag är mer hemma än borta, vi kommer klara av vårt barn och vi gör allt för att vårt barn ska få det bra och få det mesta av allting. Kärleken är visst det bästa, men extra med pengar är också mycket bra och man vill ju kunna göra saker med sitt barn, köpa saker till sitt barn utan att behöva snåla som sjutton. Ja men jag tycker du hade en dålig åsikt, speciellt när det gäller att man ska få en rejäl inkomst så man kan försörja sitt barn. Det är inte bara Philip som ska dra in pengar till vår familj, det är lika mycket mitt ansvar att dra in pengar. Vi vill få en perfekt liv tillsammans med vårt första barn och kunna försörja hela familjen - utan bidrag!.

 
Sara

Sara

19 augusti 2010 10:19

Visst vi kan säga att du "glömde fylla" i det. haha ja vet du vrf det inte funkade för dig? FÖR ATT DU BOR I BOLLNÄS. Jag har hundar tills jag FÅR plugga du vet det är andra regler i Sthlm än i Bollnäs så knip din käft!! Jag får nog fan in så mycker mer pengar än dig ialf som lever på Oskar, jag får in ca 6000 tusen på hundar så tycker du att det är dåligt under tiden man väntar på atty få plugga så visst, men det visar än en gång hur dum i huvudet du är. Haha har jag sagt att du har han på dagis för din skull? NEJ det har jag inte jag vet väl för fan själv att det är bra för barn att vara på dagis men jag menar att om han ändå går på dagis kanske du ska röra på fläsket och göra något åt din framtid någon gång istället för att leva på bidrag eller din pojkvän! Du vet att det är MÅNGA som lämnar bort sina barn tidigt för att kunna försörja det bättre, eller nej det vet du nog inte, du verkar inte fatta ett dugg! :) Haha. Haha jag vet mer än du tror om vad du gör, Bollnäs säger allt! :)

http://www.sarawestelius.bloggsida.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 10:21

Så länge man försörjer barnet och om man börjar tidigt så är väl bara det är stort plus i kanten.

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 10:20

"och vad vet du om hon kanske söker jobb och sånt där då men kanske inte lätt att få jobb kanske just för att hon inte har någon utbildning? " Ja men det var ju precis sådär hon skrev om mig, vad fan vet hon om mig då? Det är på samma plan eller hur? Jag tycker att hon bara kan stoppa upp något och sluta skriva om/till mig. Ja Frida jätte bra att du vill och att du försöker fixa, men, jag har fortfarande min åsikt om vad JAG tycker är bra och vad JAG tycker är dåligt, det var det enda jag vela ha sagt, så, låt mig tycka det då. Precis som jag skrev i sms, du gör ju precis som du vill med ditt liv, ditt barn, din pojkvän, lika så jag.

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 10:23

Så du tycker ärligt talat att det är dåligt att jag drar in extra pengar och inte låter det hela ligga på Philips axlar?.....

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 10:24

Sara håll bara käften för fan. Du vet inte ett dugg så sluta yttra dig! Ja precis DU bor i sthlm så DU har lättare att få jobb överlag för det är en större stad. Men för de så söker jag likförbannat jobb, kommer börja plugga, osv osv. Innan du öppnar käften så ta reda på lite info först. Just nu lever vi alla på Oskar, jag ser inget fel i det eftersom att jag gör rätt för mig. Alltså pallar inte dig nu Sara sluta skriv och lägg dig inte i vad jag o frida skriver ok?

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 10:27

Sara har väl också sin åsikt i det hela?.. Hon kanske inte blir så glad heller när du skriver att hon ska stoppa upp något :o...

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 10:26

Jag skulle inte lämna bort barnet en timme om dagen, nej. Jag skulle vänta tills min mammaledighet är slut och börja plugga då.

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 10:28

Jag frågade dig en fråga men du verkar inte kunna ge ett rakt svar på det? Tycker du det är dåligt att börja plugga och få in mer pengar och kunna ge oss, vårt barn mer? Hoppar jag över ett år i skolan nu, då har jag förlorat 3-4000 i tre år framöver - nej tack.

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 10:29

Jajaja nu får ni fortsätta denna konversation utan mig, tycker fortfarande att det är töntigt att hålla på såhär över internet. Vill du nå mer Sara så skriv det till mig då. Frida fattar iallafall eftersom hon skickade sms. Så bye

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 10:31

Vem var det som började på internet idag då?...

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 10:32

Jag kommenterade ditt inlägg och råkade kommentera anonymt, sen så satt ni igång, du och sara. Jag har bara försvarat mig.

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 10:34

Satt jag och Sara igång? Vad har skrivit till dig som du varit tvungen att försvara dig för? Någon som behöver försvara sig så är det väl jag i så fall som får höra din jäkla knepiga åsikt. Och än har du inte svarat på frågan....

 
Sara

Sara

19 augusti 2010 10:33

Haha men lilla gumman, stoppa upp nå själv för fan!! Ja jag bor i Sthlm men eftersom du inte vet något så kan jag berätta för dig att det är kris i landet fortfarande så det är inte lätt att få jobb DÄRFÖR så får ju alla med utbildning jobb först såklart!!!! Hahah kommer börja ålugga, hade du inte levt så bekvämt på din pojkvän så hade du börjat plugga nu eftersom du KAN!!!! Men det är skönt att leva lyxliv på pojkvännen och bara springa och handla upp pengar och vara hemma hela dagarna va? Du är fan det största nollan jag någonsin träffat på :)

http://www.sarawestelius.bloggsida.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 10:35

Nej det beror väl inte på var man bor, utbildning är fortfarande ett + kanten.

 
Sara

Sara

19 augusti 2010 10:35

haha vaddå gör rätt för dig? för att du diskar och städar lite? Haha x)

http://www.sarawestelius.bloggsida.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 10:38

Jag måste bara skratta...

 
Sara

Sara

19 augusti 2010 10:37

Haha nej vrf skulle jag vilja dig något? Ha så bra och lev gott på andras pengar :)

http://www.sarawestelius.bloggsida.se

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 10:40

Hahahahahahahaha xD Ja ja visst Sara tro det om du vill :) Som sagt du har ingen aning om vad jag gör om dagarna, hur vet du att jag inte ska börja plugga? Hur vet du att jag inte är på ge till ett jobb? Hur vet du nånting om mitt liv igentligen? Nej just det så knip förfan. Jag undrar jag vem fan det är som är en nolla, du som bara tror än massa utan att faktiskt ta reda på. Det är ju mycket moget vill jag mena, eller tycker du inte? Men kan ni sluta skriva här nu eller? Sara du kan skriva till mig och sluta snacka skit och likaså Frida.

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 10:43

Ska jag sluta skriva till dig? Vem var det som började skriva du eller jag? Har du någonsin lyssnat på mig när jag bett dig sluta skriva nej det har du inte. Och inget skit snack heller....

 
Sara

Sara

19 augusti 2010 10:45

Haha DU är en nolla. Som jag SA så vet jag mer om dig än du tror! :) Hahahahhahahahahahhahahahahahhahahahhaha. LOSER

http://www.sarawestelius.bloggsida.se

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 10:48

Ja det är väl för att folk snackar massa skit ;)

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 10:50

Jävla problem för dig o svara på en fråga, sluta skriv och lägg ner energi på Milo hej svejs.

 
sara

sara

19 augusti 2010 11:11

Haha nej nej, detta är säkra källor :) Men du föresten, du som ser dagmatte som ett skämt, du vet att det är utbildning på det va? Det är liksom ett jobb, så grattis då har du misslyckats med ett jobb, du klarade inte ens det :D

http://www.sarawestelius.bloggaida.se

 
Emmi

Emmi

19 augusti 2010 14:04

(frida vore jättesnällt, om du kunde publicera det här)

Det här säger inte jag för att jag ska försöka lägga mig i, eller tjaffsa. Utan för att jag tycker att jag har rätt att säga detta, eftersom jag & Bea pratar med varandra varje dag, och träffas ofta. Mer än vad Frida eller Sara gör. Sen om ni vill börja hacka på mig också så gör det då. MEN Bea HAR sökt jobb, typ alla jobb som finns. Och hon tänker också börja plugga. Men man kan inte få allt serverat på en gång. Om man är arbetslös så får man inte jobb på en gång, inte här i Bollnäs i alla fall. Och jag tycker att det är jättebra att Milo går på dagis, för att det är bra för barnet att träffa andra barn o.s.v När jag praktisera på dagis, så var det många barn till arbetslösa som gick på dagiset. Och jag tycker att det är bra. Och jag tycker att Bea är duktig. Och sen om Frida ska plugga på distans är det också bra. Och jag tycker inte att man måste börja bråka och attackera folk såfort dom säger något. Varför kan inte ni 3 ha ett normalt samtal utan att börja kalla varann för saker? Varför kan ni inte prata som normala folk? Tycker det är väldigt omoget. Och går ni på mig nu med sånt, bara för att jag säger som jag tycker, så visar det bara att ni inte kan ta kritik.

http://emiliecerbo.blogg.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 14:12

När hackade jag på Bea för det hon skrev, kan ju jag undra först och främst. Nämnde jag något om att hon inte inte söker jobb eller något osv..? Jag ser absolut ingenstans där jag gick emot Bea på något sätt och började hacka på henne så hon var tvungen att ta till försvar, så då ser inte jag heller vart jag varit omogen i det? Det var Bea som började skriva över bloggen till mig, och om Sara vill säga vad hon tycker om sitt och sin åsikt, varför ska inte hon kunna säga sin åsikt när Bea kan göra det? Visst är det tråkigt att sitta över en blogg och börja tjaffsa, men det är inte bara en person som sa sämre saker - flera. Men som sagt, säg vart jag hackade på Bea om jobb osv. eftersom du skrev "ni"?

 
Emmi

Emmi

19 augusti 2010 14:24

Okej, ja både Sara & Bea. Du & jag - får säga vad vi tycker. Men tycker att det är synd att det verkar som att Bea & Sara då, inte kan prata normalt? Sara försvarar ju dig Frida, och då måste väll jag få försvara Bea också? Förlåt, om jag skrev fel då. Kanske inte läste så bra, om jag skrev att du Frida sa en massa. Men om Sara försvarar dig, måste ju jag få försvara Bea. Jag känner båda er 2, alltså dig & Bea. Och jag tror inte att Sara känner Bea? Så då tycker inte jag att hon har rätt om att yttra sig om vad Bea gör om dagarna liksom... Men ber om ursäkt då, om jag anklagade dig Frida. Men man blir jävligt yr i huvudet av att läsa allt ni alla skriver...

http://emiliecerbo.blogg.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 14:27

Ja du kan gärna försvara Bea hur mycket du vill, men Sara hade aldrig försvarat mig på något sätt och sagt hur hon tyckte om hela situationen om inte Bea hade skrivit det här på bloggen. Vilket jag har sagt till henne flera gånger att hon inte ska göra, men det verkar ju inte hon ha lyssnat på. Sen tycker jag det är rätt dåligt att hon ska komma som något hackande när man försöker och kämpar för att få en vardag att gå ihop, att inte låta Philip få allt hängades på sina axlar då vi faktiskt är två föräldrar som ska båda försörja ett barn och hela familjen så allt blir bra och står rätt till.

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 14:30

Men Frida är du dum i huvudet eller? Du har en blogg och man kan kommentera av en anledning? Det enda jag gjorde var att kommenterade ditt inlägg och frågade om du skulle gå i skolan när din bebis var nyfödd? Hade inte du kunnat svara på det som normalt folk eller? Och var det verkligen något som Sara måste lägga sig i? Shit nu är ju dum båda två.

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 14:34

Fråga på normalt sätt du också och kom inte med massa skit och säg att jag är dum i huvudet när jag inte sagt ett enda jävla ont ord till dig.

 
Sara

Sara

19 augusti 2010 14:33

Men snälla, jag har inte sagt att det är dåligt att han går på dagis, var får ni det ifrån? Jag sa att om han ändå går på dagis kan hon ju plugga eller något. Jag tycker väl själv att det är bra att barnen går på dagis annars hade jag inte haft min son på dagis. Och jag har inte sagt att hon inte söker jobb, bara att jag tycker det är konstigt att hon inte pluggar när hon ändå kan. Och om du inte sett det tidigare och tänker som Bea och undrar vrf inte jag pluggar är det för jag FÅR inte plugga förrän jag är 20. Därför är jag dagmatte och drar in pengar på det sättet istället för att leva på min pojkvän.

http://www.sarawestelius.bloggsida.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 14:37

Jag tycker det är bra att du gör som du gör, sysselsätter dig och tjänar pengar på det också.

 
sara

sara

19 augusti 2010 14:38

Men herregud Bea, det är ju en blogg som du nyss sa, då får jag kommentera hur jag tycker. :)

http://www.sarawestelius.bloggsida.se

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 14:40

Du Sara sa visst att jag inte sökte jobb, du sa att jag bara satt hemma och levde lyxliv på min pojkvän. Du vet inte ett skit.

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

 
Emmi

Emmi

19 augusti 2010 14:44

Sara, jag tycker att det här är mellan Frida & Bea. Du ska inte lägga dig i, och egentligen inte jag heller. Men jag känner båda. Så om du försvarar Frida får jag försvara Bea. Och Bea har faktiskt skickat in jobbsökning, och får hon inte det så ska hon plugga. Och det tror jag inte att du visste, Sara? För att du känner inte henne.

http://emiliecerbo.blogg.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 14:48

Ja du känner oss båda... Men Bea kan säga till mig att jag är dum i huvudet, men Sara kan inte säga något till Bea?....

 
Sara

Sara

19 augusti 2010 14:45

Ja jag sa att du satt hemma men jag nämde inget om att du INTE eller om att du gjorde det heller. Som sagt vet jag mer än du tror. Men om du vill kan vi ju ta detta face2face nästa gång jag besöker Bollnäs. det är ju lite enklare att diskutera då så du kanske fattar vad man säger.

http://www.sarawestelius.bloggsida.se

 
Sara

Sara

19 augusti 2010 14:50

Om du säger att jag inte ska lägga mig i och inte du heller så vrf gör du det? Det är klart som fan att jag försvarar Frida, eftersom hon är som min lillesyster. Och jag har heder och försvarar släkten. Och för SISTA gången jag har INTE sagt att Bea INTE har sökt jobb.

http://www.sarawestelius.bloggsida.se

 
Emmi

Emmi

19 augusti 2010 14:51

Nej Frida, men Sara ska inte säga nått om Bea för hon känner inte Bea. Och vise versa. Sen känner ju faktiskt du och Bea varann, även om ni inte är sams just nu. Och jag har inte sagt att det är rätt att Bea sa att du är dum i huvudet heller så?

http://emiliecerbo.blogg.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 14:57

Nej det vet jag att du inte har sagt, men ingen av oss är oskyldig om man säger så. Nej den människan känner jag inte faktiskt, för så här var inte den Bea jag en gång kände.

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 14:59

Haha Frida, du sa till mig att jag alltid snackat skit, och att det var därför du var som du var? Eller hur var det? Så förklara för mig då hur jag var då, och hur jag är nu?

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 15:02

MEN FÖR I HELVETE NU RÄCKER DET!?!?!?!?!? Sluta kommentera, sluta skriv är det svårt att få in?

 
Ingen bild

Emmi

19 augusti 2010 15:03

"Till skillnad från vissa andra som till och med har sina barn på dagis men ändå inte gör något åt sitt liv och sitter hemma och lever på pojkvännen" var det inte så du skrev Sara? Du vet ju inte vad Bea gör om dagarna liksom? "NEJ det har jag inte jag vet väl för fan själv att det är bra för barn att vara på dagis men jag menar att om han ändå går på dagis kanske du ska röra på fläsket och göra något åt din framtid någon gång istället för att leva på bidrag eller din pojkvän!" Så skrev du också? Bea rör på "fläsket" ska jag tala om för dig. Och lika som Frida får plugga när hon vill, så får Bea söka jobb och leta efter en bra utbildning i sin takt. Och sen kan jag erkänna, att jag reagera lite för det verkade som att Frida skulle plugga typ på skolan istället för att vara ledig den här tiden när hon har föräldraledigheten. Men vad vet jag? Jag är ingen mamma, och alla får göra som dom vill. Och jag kanske missförstod det Frida skrev då. Synd att det måste bli ett sånt liv bara för att Bea ställde en enkel fråga. Och på en gång, så känns det som att Sara typ attackerar henne? Man måste kunna prata utan att få det att spåra ur. Som det här samtalet har gjort, vem som har sagt vad, vem som jobbar,pluggar, blablabla, vem som lever på pojkvännnen, vem som bor i Stockholm, lalalala. Jag känner inte Sara, så jag har ingen rätt att lägga mig i hennes liv, mer än bara fråga hur hon kan veta så mycket om Bea, när dom knappt känner varandra?

Frida Skoglund

19 augusti 2010 15:07

Har du ens läst mina inlägg om skolan och sånt då? Jag har skrivit att jag ska plugga hemma och kanske vara i skolan en timme om dagen, kanske inte ens varje dag. Förstår inte vad det är att reagera på, när jag försöker få ihop en summa pengar och en bra framtid tillsammans med min familj? Lika som Bea gör, fast nu ett år efter. Går inte jag i skolan det här året, då går jag miste om 4000 i tre år, så då är det väl klart att jag pluggar så jag kan få pengar + utbildning + jobb?... Ja hon skrev ju till skillnad från andra, hon kanske inte syftade på Bea först o främst ju då, vad vet jag?... Skit samma, orkar inte ha mer tjafs över blogg helvete nu innan jag lägger ner hela jävla skiten.

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 15:03

Tydligen. När jag bett er sluta skriva i flera inlägg och ni har vägrat. Varför ska jag då sluta? Och, du behöver inte ens publicera kommentarerna så.

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 15:09

För du slutar ALDRIG när man ber dig, jag bad dig sluta för flera dagar sen och då började du fjanta tillbaka med massa ;));););) och var totalt omogen och hade absolut ingen respekt för någon annan. Så sluta, SLUTA SLUTA SLUTA

 
Sara

Sara

19 augusti 2010 15:11

Men Emmi, ja jag skrev det och det har jag inte nekat heller men ser du någonstans jag har skrivit; du söker inte jobb. NEJ PRECIS!

http://www.sarawestelius.bloggsida.se

 
Annika

Annika

19 augusti 2010 15:21

Bea, om du nu ska kritisera det som frida skriver i sin blogg, ge då fan i att läsa den?. Bara för att hon har så du kan kommentera så betyder inte det att du ska "idiotförklara" henne bara för att DU inte tycker det är rätt. Tycker du att något är fel, så håll det för dig själv... det är inte bara du i denna värld. Och Emmi, om du nu tycker att det är mellan Bea och frida, varför lägger du dig i då för?. För att "försvara" Bea?. Hon som verkar ha så jävla bra värderingar kan väll stå upp för sig själv? Eller?.

Och frida, du gör helt rätt!
Du kommer bli en Grym morsa!
Önskar dig all lycka!

http://annikastromberg.blogg.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 15:25

Tack!!

 
beatrice

beatrice

19 augusti 2010 15:28

Och varför lägger DU dig i nu då? Jag har redan gett upp detta. Och jag har anledning att tycka och tänka vad jag vill, man kan inte förvänta sig att bara få snälla kommentarer när man har en blogg. Och dessutom, det enda jag gjorde vara att fråga.

http://diaryofmylife.bloggplatsen.se

Frida Skoglund

19 augusti 2010 15:32

Det enda du gjorde var att fråga anonymt med massa frågetecken och cp gubbar.

 
Annika

Annika

19 augusti 2010 15:59

men lilla gumman, kanske för att någon vettig måste tala om för folk hur man beter sig mot folk. Spelar ingen roll, du har ingen som hellst rätt i att sitta och skriva taskiga kommentarer till Frida, du får helt enkelt skylla dig själv bea. Jag lägger nig i för att du inte kan bete dig, och du lyssnar inte på vad frida säger för fem öre.

Om du hade gett upp detta så hade du aldrig svarat nu, tecken på att du faktiskt inte har gett upp det :)

Så sluta kommentera dina åsikter till frida, det är bara du som får lida, gillar du inte det hon skriver så skit i och läs '

http://annikastromberg.blogg.se

 
Emmi

Emmi

19 augusti 2010 21:45

Jag la mig i för att jag tyckte att jag hade rätt att säga att jag vet att Bea söker jobb o.s.v Eftersom Sara sa att hon bara va hemma åsånt. Och Annika? Varför lägger du dig i, i sånna fall? haha, jaja men Frida vill inte att jag ska skriva massa grejer på hennes blogg om jag ska bråka åså. Så vill du eller nån annan mig någonting så kan ni skriva till mig på fb eller nån annanstanns.

http://emiliecerbo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida Skoglund - 5 juli 2011 16:25

Man glömmer totalt bort att man har en blogg när man har en liten att passa upp! Men nu slog det mig, nu när det pågår massa saker och lilltjejen lärt sig ännu mer. Så det finns mer att skriva! Theresa blir snart nio månader, den 12e och då är bara...

Av Frida Skoglund - 22 maj 2011 10:21


Ja jag tänkte bara kika in här och skriva lite om min vän, bästa dessutom - beatrice åbom. Eftersom att jag har tappat min röst och inte kan säga detta till henne, så hon hör precis varje ord så tänker jag nämligen skriva det här och dela det med fle...

Av Frida Skoglund - 14 maj 2011 12:04


Ja vad ska man börja med då? Åkte till Angelica i tisdags och kom hem i torsdags, gick super bra att vara där borta. Bara det att Theresa hade väldigt mycket att riva i, aj aj! . Så i fredags var vi till Bea en sväng, ca en timme. Sedan gick vi till ...

Av Frida Skoglund - 8 maj 2011 20:31


Som jag sa tidigare om att jag trodde att hon höll på att få en till tand, det var så rätt. När hon kom hem från Söderhamn så var det en till som tittat upp! Och jag skrev ju vad hon lärt sig, japp hon kan även numera stå UTAN stöd! Hon försöker gå o...

Av Frida Skoglund - 8 maj 2011 17:13

Igår var det dop, och det gick hur bra som helst men det var verkligen super pirrigt att stå där framme inför allt folk och speciellt de man aldrig träffat på förut. Men alla var så trevliga osv. så det släppte väldigt fort! Har inte fått bilderna än...

Ovido - Quiz & Flashcards