Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg under september 2010

Av Frida Skoglund - 30 september 2010 20:01

Har nog varit den tråkigaste dagen på evigheter tror jag, har bara tvättat hela dagen känns det som.. Men det behövs ju det också iofs, men det är inte roligt och det är inte skönt att böja sig upp och ner flera gånger för att hänga upp tvätten heller. Ryggen gör ju skapligt ont nu efter ett antal gånger, men men sånt som händer det också. Har bara legat och vilat annars närr det inte varit något med tvätten, har fortfarande en jäkla värk så blir mestadels bara lugna dagar för min del. Skulle egentligen ut och gå idag, men det lyckades ju bli för mörkt innan sällskapet kom hem. Får ta det imorgon eller något istället, förhoppningsvis.


Jaja, nu ska jag väl fortsätta se på tv och vänta på att något värt att se dyker upp..


 

Av Frida Skoglund - 29 september 2010 17:12

Efter att ha varit hos mamma och ätit lite igår så följde syster med mig hem tillbaka, kikade på en film och slocknade rätt snabbt båda två skulle jag tro. Larsson har sprungit emellan soffan och sängen några gånger, beslutångest kanske - hehehe.. Syster är fortfarande kvar och vad det låter som så diskar hon, världbäst och tackar i alla omgångar så långt det går. Har även skit jäkla ont i magen och nere i ryggen idag, nu får det sätta igång tycker jag! Det är ju trots allt bara tre dagar kvar och jag vill verkligen inte gå över, men jag hoppas inte på det eftersom jag haft så ont de senaste dagarna och det blir allt värre för varje värk tycker jag. Jaja, jag håller i alla fall tummarna för jag har inte längre någon ork att vänta på lill bebisen..


 

Av Frida Skoglund - 28 september 2010 15:32

Tvättat det sista av lillans kläder idag, nu är det bara filten som ska tvättas, dräggel tjosan och så ska jag koka napparna sen så var allt klart! Ska försöka hinna med det idag, ska efter detta inlägg slänga in filten i tvätten sen ska det kokas. Ska senare åka med syster till mamma och äta middag, men jag får se vad det är jag trycker i mig! Lät inte alls mumsigt det som hon skulle laga, men jag har ju ändå lyx så hon skulle göra kycklig utifall till mig - men jag är inte så förtjust i det heller.. Måste även hämta ut inloggnins tjosan till internetdosan osv. först och främst, det är ju ändå vid mamma eftersom det skickades till fel adress och jag ska hämta ut det på ica där uppe, typiskt.


Jaja, måste fortsätta med dessa sysslor man vet ju aldrig när hon tänker kika!


 

Av Frida Skoglund - 27 september 2010 17:23

Ja jag glömde väl att skriva lite om gårdagen så jag får väl slänga ihop den lite lätt i det här inlägget också då. Mormor var hit en sväng, så trillade vi ner på ica och handlad lite saker bla blöjor osv. så det finns när liten kommer, en mindre sak att tänka på då hon är ute i alla fall. Sen kom syster med Larsson, så tog jag med Larsson ut på en promenad med Hanna och Ante runt tjärn. Det var verkligen hur skönt som helst att gå runt där, fast jag fick skapligt ont i magen och ryggen men det är väl sådant man får räkna med i dessa tillfällen och för varje värk jag nu får blir jag ändå bara glad så. Ja, sen var det väl inte mycket mer förutom att syster sov över och vi försökte kika på film, men hon bara somnade, så fick jag sällskap i sängen av vovven också..


Var på stan idag och aktiverade mitt nya bankomatkort då mitt gamla inte fungerade av någon konstig anledning.. Handlade en tjock tröja + byxor till lillan, en väska och lite annat smått och gott. Ska förmodligen gå runt tjärn idag igen med Therese, om det inte blir allt försent då vill säga. Sedan blir det one tree hill kikande för hela slanten, och det gillar jag ju starkt!


 

Av Frida Skoglund - 26 september 2010 20:23

Då var man inne på sista veckan, och jag hoppas att hon nu kikar ut vilken dag som helst. Har haft väldigt ont de senaste dagarna, ja och då menar jag verkligen det också så jag hoppas på allt jag har att det är dags för en förlossning inom kort. Men det drar allt ihop sig nu, det känns verkligen och jag blir bara glad för varje smärta och hoppas på att de kommer tillbaka då det släpper! Vill ha ut liten nu på en gång, jag orkar verkligen inte vänta längre. Jag orkar inte överhuvudtaget vara gravid längre, då längtan är alldeles förstor nu istället! Sen har jag inte mycket annat att skriva om denna vecka, förutom att liten livat på som tusan och varje kväll hickar i flera minuter - sötan.


Barnet:

Nu är barnet helt utvecklat och redo att komma ut vilken sekund som helst. Trots detta kan barnet stanna kvar i två veckor till. De flesta barn föds på natten.

Barnet kan väga allt mellan 2,5 och 4,5 kilo och vara 46-55 centimeter långt. Nu är det trångt därinne.


 

Av Frida Skoglund - 25 september 2010 13:27

Huvudvärken har väl mer eller mindre släppt, inte helt ännu men det är väl på god väg antar jag! Har i alla fall lyckats ta mig upp ur sängen idag innan tre tiden så det är ju trots allt inte lika illa som igår, och idag fick jag till och med i mig frukost så det är ju massa positivt. Elin är här just nu för tillfället och om en liten stund kommer Johanna, den pärlan ska hjälpa mig och städa upp lite.. Ja det kanske låter dumt, det tycker jag också men det är så att jag har väl en och en annan värk så det är inte lätt att springa och plocka och dammsuga då inte! Och idag är det även bara en enda vecka kvar tills beräknat datum, och jag har inte ens packat en väska att ta med mig till bb! Har inte ens packat ur den väskan jag ska packa ner kläder osv. i, förslag på vad som är bra att ha med sig vore tacksamt!


Imorse när jag vaknade hade jag äntligen fått det efterlängtade smset av Bella, att hon har blivit mamma. Grattis i tusen omgångar och all lycka till!


Nej, nu har jag inget mer att skriva men jag skriver förmodligen lite mer senare! Beror på om Maxi kommer förbi en sväng eller inte, sådant som märks med andra ord.


 

Av Frida Skoglund - 24 september 2010 22:16

Har legat i sängen i stort sätt hela dagen, haft så jäkla ont i huvudet så jag har inte riktigt vetat var jag ska ta vägen. Och inte börjar det bli bättre heller, trots efter en och en annan alvedon så är det inte den minsta skillnaden. Att Elin kom och plingade sönder på ringklockan, gjorde det hela inte bättre heller. Så ska snart dra mig mot sängen igen och hoppas på att få vakna upp utan denna förbannade huvudvärk, det är inte okej. Det värsta jag vet är att ha ont i huvudet, hellre ett brutet ben än detta och då överdriver jag inte det minsta lilla. Det som skrämmer mig är att ha detta onda när det är dags för förlossning, då tror jag inte att jag kommer klara av att kläcka ur mig bebisen.


 

Av Frida Skoglund - 23 september 2010 19:47

Har varit ner på stan idag och inhandlat lite nya saker! Först en ny mobil, eftersom min var på väg att gå helt åt skogen och jag vill verkligen vara på den säkra sidan nu när min lilla skatt kan kika ut när som helst. Sen var vi in på lindex en sväng och jag köpte vantar åt tösen och lill flickan fick även en overall av sin moster - tack älskade syster. Då jag ändå bara har en åkpåse i större storlek, så köpte syster en overall i mindre storlek så snäll som hon är. Johanna var också med och hängde på så klart, var med hit efter och plockade lite snäll som även hon är. Så nu sitter jag här bara och har ätit lite sallad, förstår inte hur mätt man kan bli på bara sallad.


Imorgon är det en finan dag, det känner jag på mig. Bekymmer som blir bortglömda för ett tag och en hel del möjligheter på listan! Ska försöka få mig själv i säng i skaplig tid ikväll i alla fall, ska ju ändå städa och de ena med de andra imorgon.


 

Ovido - Quiz & Flashcards