Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg den 25 september 2010

Av Frida Skoglund - 25 september 2010 13:27

Huvudvärken har väl mer eller mindre släppt, inte helt ännu men det är väl på god väg antar jag! Har i alla fall lyckats ta mig upp ur sängen idag innan tre tiden så det är ju trots allt inte lika illa som igår, och idag fick jag till och med i mig frukost så det är ju massa positivt. Elin är här just nu för tillfället och om en liten stund kommer Johanna, den pärlan ska hjälpa mig och städa upp lite.. Ja det kanske låter dumt, det tycker jag också men det är så att jag har väl en och en annan värk så det är inte lätt att springa och plocka och dammsuga då inte! Och idag är det även bara en enda vecka kvar tills beräknat datum, och jag har inte ens packat en väska att ta med mig till bb! Har inte ens packat ur den väskan jag ska packa ner kläder osv. i, förslag på vad som är bra att ha med sig vore tacksamt!


Imorse när jag vaknade hade jag äntligen fått det efterlängtade smset av Bella, att hon har blivit mamma. Grattis i tusen omgångar och all lycka till!


Nej, nu har jag inget mer att skriva men jag skriver förmodligen lite mer senare! Beror på om Maxi kommer förbi en sväng eller inte, sådant som märks med andra ord.


 

Ovido - Quiz & Flashcards