Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg under maj 2010

Av Frida Skoglund - 6 maj 2010 14:38

Jag köpte ju faktiskt en tim dagbok i början av året för att jag skulle skriva upp saker jag skulle göra - speciellt viktiga möten! Men varför i helvete gör jag inte det då? Nu ringer en person IGEN och säger att jag har glömt komma på ett möte, jag har glömt gå på säkert 5 möten pga av det här, jag är seriöst helt slut så nu kanske man ska tänka på att gräva ner sig. Var försvann mitt minne då? Var har det gått och gömt sig, hittar ni det så säg gääärna till!

Jag blir galen på jävla spotify, spelar ingen roll om man har 5 låtar eller 100 så spelas ändå samma låtar hela tiden, så jäääkla irriterande!

Jag tror jag behöver vila, så mitt minne kommer ikapp så kanske jag kan sluta blanda ihop dagarna för igår trodde jag det var tisdag och idag trodde jag det var fredag. Ni förstår, ingenting går ihop i min värld just nu!

Av Frida Skoglund - 6 maj 2010 09:44

Det kan inte vara bra att bara sitta inne om dagarna och inte ha några planer, och inte göra något alls. För jag har verkligen börjat blandat ihop dagarna, och är super säker på att det är den dagen det är (fast det så klart inte är det).. Jag har nog fått någon skada, jag kan inte tänka klart heller för den delen, ibland kan jag inte ens prata och ibland blir jag bara bortkopplad från den riktiga världen och fattar absolut ingenting.


Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har sovit så jäkla dåligt inatt och funderat på allt man kan tänka sig nästan. Jag tror jag börjar komma fram till det värsta/bästa ändå, för jag vill något men jag kan ändå inte säga det. Jag har fallit tillbaka till att jag inte kan säga vad jag vill för att jag är rädd för att det ska såra - suck suck suck!!!


Ska få i mig något mer att äta, men jag vill bara spy upp det ändå så det känns så onödigt. Men måste väl kanske börja tänka hur mycket mer som helst på en liten bebbe som ligger där inne och kanske är jätte jätte sugen!  
Sen ska jag slå en pling till Beapea eller Emmipemmi.


Faith will bring a way to the impossible..

Av Frida Skoglund - 5 maj 2010 22:12

Så förvirrad nu, allt för mycket prat och grejs runt omkring. För många saker som händer för snabbt, allt man kan tänka sig som kan hända på drygt 12 månader händer på ungefär 1 månad eller vad man ska säga, det börja ge sina utslag då.
Blir galen snart, vet inte var jag ska ta vägen och jag försöker hitta någon lösning hela tiden, sitta och klura och fundera för mig själv och komma på bästa möjliga sätt? Men hur ska det gå till, det funkar inte det heller & så ska det inte fortsätta. - Det är det som suger så hårt.

Ska försöka se bort från allt och se hur det kan bli längre fram, när man inte kan förlita sig på allt runt omkring. Det bara lever egoister här omkring, som verkligen bara tänker på sig och inte bryr sig om en, jag har aldrig bett om något speciellt - men lite respekt någon gång kan väl inte vara för mycket att be om? Eller är det så.. Och jag vet inte alls hur jag ska fortsätta eller göra, suck!!

Har försökt fått liv i min bebis hela dagen, inget svar.. Bara en till fem sparkar tror jag det är, inte mer i alla fall. Det oroar mig verkligen, men ja inte allt för mycket eftersom den ändå ger ifrån sig lite ibland.
För när jag inte är med Philip är det knappt något alls, där är det något nästan hela tiden tycker jag.

Men nu ska jag fortsätta klura och tänka på ändå, även fast jag nyss sa att jag inte skulle, sorry.

Av Frida Skoglund - 5 maj 2010 18:10

Har nyss vaknat och tryckt i mig lite mat sedan allt folk åkte hem. Blev lite jobbigt och det tog verkligen på krafterna också tycker jag, så sängen lockade riktigt bra kan jag ju tala om för er!

Huvudsaken är att min älskade Johannes har haft en toppen dag och är glad över allt han fått, han är så tacksam så ni anar inte! Världens goaste unge som jag säkert skrivit förut, hur kan man inte tycka det? Trots att han är skrikig väldigt ofta och har sig, men inte när han fyller år i alla fall, då är han bara världens gladaste för dagen. 
Och jag ska försöka köpa något mer till honom också så fort jag får tid, pengar och ork! Och nu sitter sötnosen och leker med sig själv, super inne i det han håller på med och knäpp tyst - ja, hela inlägget ska väl kanske inte handla om honom trots allt. 

Har kommit fram till vad det är för "fel" på allt alltså: ryggvärken, ont i höfterna, ljumskarna och bäckensmärta. Så sa dom att jag hade foglossning, redan nu tänkte jag?  Men har suttit och läst på massa sidor också för att se om det kunde stämma, vilket det tydligt kunde. Då det oftast brukar ske runt i mitten av graviditeten, och jag är ju ändå i fjärde månaden + 2/3 veckor, och mamma fick det när hon var i tredje månaden och hitills har jag varit väldigt lik henne inom graviditeten. Hoppas det blir så tills jag får bebben, för då slipper jag brisningar också, fast kan få det också för det spelar faktsit ingen roll för min del, så länge lillen mår bra så gör jag det också! - Sen är det super värt det!

Ska försöka orka ta någon bild på magen också, och lite mer för att mixtra till en bild som jag kan ha på bloggen (kommer säkert ta en veckan, minst).
Fick också ett halsband av min älskade syster, ett långt med en kula på som låter som slutar vid magen som bebisen kan lyssna på!

Men nu ska jag nog ta och värma kudden så jag kan lindra smärtan lite!

Av Frida Skoglund - 5 maj 2010 10:30

Idag fyller världens goaste lillebror Johannes hela fyra år, och tiden har gått så fort! Jag tänkte gå upp imorse och säga grattis osv. men bara för det så vaknade jag inte av honom när han skulle till dagis. Jo, jag vaknade när dom satt i bilen och skulle åka iväg men då var det ju försent!
Har köpt en rätt så stor gungställning för 1500:- till honom, hoppas att det och allt annat smått och gott räcker gott och väl till lill killen.
Kommer komma mycket folk idag tror jag, lite små jobbigt när jag hade fross attack och feber igår så jag höll på att gå i bitar! Kanske ska vila upp mig som bara den innan istället, fast det är väl sånt som märks!

Älskar att ha en liten i magen som får en på glatt humör av en liten spark, hicka eller vad som helst. Väldigt lite sparkningar och sånt nu tycker jag, så igår låg jag och tänkte "tänk om något hänt lillen, för jag har ju haft ont i magen och den sparkar knappt eller något alls" och då ni, då blev det full rulle och kraftigaste hitills!
Och om man är på sämre humör eller inte alls orkar något, då kommer lillen också och kickar så man känner väl och det går en att må så jäkla bra och orka med vad som helst. Det är verkligen underbart, även fast ryggen dödar en  .

Har nyligen pratat med tanten på ultraljudsmottagningen, och hon gav mig en ny tid nästa onsdag, känns riktigt skönt att inte behöva slita iväg sig idag då jag varken har skjuts eller måendet för det. Hon var lite sjuk hon själv också så, och jag som var så orolig för att hon skulle bli lite små sur för att jag ringde 30min innan jag skulle vara där - men som tur var blev hon inte det! Men jag försökte faktiskt ringa flera gånger men fick aldrig något svar!

Jaja, ska försöka trycka i mig något att äta så lillen får i sig lite också!   

Av Frida Skoglund - 4 maj 2010 16:36

Åkte hem till mor i söndags och är fortfarande här, har haft lite problem med magen ett par veckor och natten mellan söndag - måndag var det fan hur jobbigt som helst! Så ringde barnmorskan i måndags och hon tyckte inte att jag skulle åka hem förnst jag varit på ultraljudet, inte hålla på och anstränga mig så som jag gjort hitills så jag får väl försöka göra mig bästa med det då. Jag som faktiskt längtade hem och gör det ännu, men det skadar inte mig så otroligt mycket att vara kvar här heller. Visst är det väl lite tråkigt också, har inga saker kvar här heller och min mobil har laddat ut eftersom jag lämnade laddaren hemma för jag trodde bara att jag skulle bli här en dag.

Har inte heller kunnat blogga något eller så heller, för ja som jag sagt tidigare är jag ju så jäkla drygt klantig! Så jag glömde den här grejen till den trådlösa musen hemma, så har inte haft någon datamus eftersom den på datan har jag lyckats haft sönder - såklart! Men köpte en "reserv" idag, den är jäkligt obekväm tur att man inte ska behöva använda den alla dagar då!

Var på sjukhuset idag också, och hade fått något slag av inflammation i huden så det gör att huden spricker och har sig osv. så köpte en salva och någon speciell hudlotion, hoppas det hjälper för det är så jäkla drygt det här kan jag lova.

Sen, så dödar min rygg mig. Har fått så jävla ont så jag orkar knappt sitta upp och jag är så otroligt trött så det känns som att ögonlocken verkligen bara hänger ner. Har fått värk runt omkring hjärtat igen också, super jobbigt det också. Huvudvärken ger sig aldrig och sen är det allt som står på listan för att man inte ska orka ta sig upp ur sängen nästan och bara vara inne hela dagarna, hoppas på att få skjuts hem fort som bara den.

Ja, imorgon fyller ju Johannes 4 år och vi skulle ju på ultraljud då också egentligen. Tror dock att vi måste skjuta upp på det, eftersom att skjutsen från de håll som var möjligt sket det sig med, alla har blivit sjuk så det suger. Är inte så pigg där själv heller, börjar också bli sjuk för den delen. Har svårt att andas och det trycker i bröstet så ush nej tack!   

Av Frida Skoglund - 2 maj 2010 12:40

Hur mycket man än sover så skulle man alltid kunna sova 40 timmar till känns det som, varför då? Känner sig aldrig utvilad tycker jag. Det kanske beror på att jag vaknar väldigt ofta nu för tiden också, vaknar och stymlar för att hitta ett bekvämt sätt att sova på.

Hade i alla fall roligt imorse när jag vaknade till, så hade darling armen runt magen så röck han till några gånger & varje gång han ryckte till så sparkade bebben till också, tyckte faktiskt det var väldigt roligt!

Har börjat drömt massa konstiga och "hemska" drömmar också, massa död och man är fångad och ja en massa tok! Det är lite små läskigt så där men det är väl sånt man får stå ut med ibland   

Idag tänker jag göra som alla andra dagar, bara sitta/ligga och ta det lugnt för har så jäkla ont i ryggen så det inte är sant & värre blir det väl antar jag.

Av Frida Skoglund - 1 maj 2010 17:37

Har sovit mestadels av dagen, för att jag hade den där jävla huvudvärken och idag tänkte jag då fasiken inte ta någon huvudvärkstablett!
Det svider i ögonen och har sig också, undrar om man är på väg att bli sjuk jag - hoppas inte!!


Blev ingen bakning idag heller, men men det spelar ingen större roll heller faktiskt.
Och som vanligt sitter jag och darling och datanördar oss - illa!. Har varit 9månader idag också, gulligt värre och jag älskar dig!   


Massa knas hemma hos mor min också och jag tycker en aning synd om henne och lillebror faktiskt, men hoppas att det fixar till sig så snart som möjligt annars lär väl ett och annat hända tycker jag!


Och om bara fyra dagar ska vi tillbaka till Gävle igen och kolla på lillen och försöka se vad det är för kön osv. och jag tror bestämt på att det är en liten kille som kommer likna Philip på pricken  . Hur vi tar oss dit är en annan femma, men det löser sig ju!


Paniiiik, Johannes fyller ju 4 år samma dag också och jag har inte köpt något till honom! - Dåligt stil, verkligen!. Nä, ska nog försöka röra ihop något smaskigt åt honom som jag hoppas att han kommer använda mycket och tycka om! Sen har ju "syster" Sara också fyllt år nyligen, så henne måste jag också köpa något åt och senare åka ner till Stockholm, får dra med mig darling så får vi komma bort lite också!
Näe, nu ska jag gå och pussa på min absolut bästa pojkvän!   

Ovido - Quiz & Flashcards