Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg under augusti 2010

Av Frida Skoglund - 27 augusti 2010 14:24

Lill bebisen har sjunkit ner heeela vägen nu.. I tisdags när jag och mamma var till Astrid för en snabb koll så kände hon, då hade bebisen bara lagt sig till rätta. Igår när jag och syster var iväg och kollade, så kände barnmorskan efter huvudet hur länge som helst men hittade det inte och sa "jag känner bara axlarna" så nu är liten mycket långt ner och axlarna precis ovanför eller hur jag ska säga.. Är ju också 36 dagar kvar till bf, sägs det i alla fall och hoppas att det är just 36 dagar också. Vill inte gå över den saken är säker, jag vill inte få för tidigt så precis den 2 oktober tycker jag att lill bebisen ska komma som det är sagt. Men var ju på 3D så sa hon att hon trodde att de va den 3e oktober hon skulle komma, men nej 2 säger ju jag. 


Nu är det mindre än en vecka kvar tills flytten är dags, skönt som tusan ska det blir och lugnt som satan! Härligt med andra ord, jobbigt att springa upp och ner för trapporna med massa grejer bara - tur att jag inte får bära det tyngre..  

Sen så ska jag bara nu någon dag förmodligen imorgon, åka till jysk och kolla på möblerna för att se i verkligheten hur dom ser ut och sånt. Man kan ju bli riktigt lurad om man väljer i tidningen och köper utan att först se vad det är för något, och soffan kanske är skit hård och obekväm för den delen! Sen måste jag ta kort och skicka till Philip.. 


Så nu är slutet nära, riktigt nära och det kom bakom hörnet och fångade mig med en storm med andra ord. Snart tappar jag väl hakan, allt sker väl fortare än vad man tror! Ja, man kan ju inte alltid vara beredd på saker och ting. Man blir alltid förvånad!


         

  

Av Frida Skoglund - 27 augusti 2010 12:38

Johannes har slitit bort tangenter på datorn, har lyckats fått tillbaka några men en sitter lös och en tangent är åt helvete.. Så jätte roligt är det, tur att det mestadels är mammas dator! Men men man kan ju inte alltid förvänta sig det bästa heller, dom små vet ju inte allt som är rätt och fel än heller. Så man får räkna med det mesta, så klart.


Har kanske/förmodligen ett litet hål på ovansidan (?) i magen, så det kan rinna ut lite fostervatten och sånt där sa någon barnmorska till mig igår då vi kollade lite. Men det verkade ju inte vara någon fara eftersom det inte blev något mer med det, för här sitter jag ju! Ska dra mig mot sängen en sväng, kanske ringa farfar och prata lite strunt och hoppas på att få komma på andra tankar och sådant. 


Fortfarande ingenting här att skriva om, tråkigt och ingenting som händer i mitt liv som är intressant.


  

Av Frida Skoglund - 26 augusti 2010 12:19

Jahapp, då har sjukan slagit sig ut mer eller mindre på mig också då - tack lillebror. Han har säkert sprungit och druckit i mitt glas som han alltid brukar göra, och han vet ju kanske inte att han inte bör göra det då han är sjuk. Men det är sånt som händer, var ju ändå inställd på det så det gör mig ingenting. Har feber, är kallsvettig som tusan, hosta, täppt i näsan, tjock i halsen och spräng huvudvärk som är på väg att släppa tack vare älskade alvedon. Så det blir ingen föräldrautbildning för min del idag heller, så jäkla surt när jag såg fram emot det. Men får ta igen den här dagen på föräldrautbildningen och gå på den här en annan gång. 


Ska ta mig en lång kalldusch som kommer sluta i värme möjligtvis. Sen ska jag bara ta det lugnt och se om man är piggare tills imorgon så man får ta sitt feta arsle till jysk och kolla på möblerna, ta kort och visa för Philip också. Men nog om detta sjukande, allt är i sin ordning annars så det är huvudsaken och snart händer det massa roligt i detta liv. 


Nej jag har faktiskt inget annat att skriva om, har ingenting alls att skriva om så..


  


Av Frida Skoglund - 25 augusti 2010 20:33

Jag har först och främst kommit fram till att jag har den absolut bästa musik smaken, den som säger något annat har inte alls någon bra musik smak! Haha, ärligt talat så får jag alltid något lyckorus när jag sitter och lyssnar på massa låtar och blir alltid så peppad, glad och hoppig av mig. Ja visst jag kan ju inte hoppa alls, men jag kan inte heller sitta still jämt! 


Nu ska jag tjaaata, va inte så tyst av er. Jag har tråkigt som tusan och vill läsa massa roligt ni har att komma med, massa snällt och massa knepiga saker! Shoho, uppskattas ju.


Imorgon blir det föräldrakurs då, halv två! Har frågat Anja flera gånger om det är imorgon och halv två, kasst minne. Tur man slapp gå själv i alla fall, att Anja går i samma grupp för Philip ska vara hos tandläkaren så han kan ju inte följa med heller. Men det är sånt som händer, är ju inte bara en gång det är heller så.  


  

Av Frida Skoglund - 25 augusti 2010 17:48

Har nyss vaknat råkade visst somna till lite för länge så nu blir man väl uppe halva natten och väntar på att få sova någon gång. Men ska ta och fjanta runt lite så jag vaknar helt till liv nu istället och ringa och snacka lite strunt med någon gulle, Johanna kanske får sig en pling vem vet?.. 


Som sagt, blir för lite bloggande nu för det är så tråkigt och vet inte vad jag ska skriva om heller.. Men men, det är väl sånt som händer antar jag.


  

Av Frida Skoglund - 25 augusti 2010 12:39

Har en lillebror som för det första smittat mig, för det andra är super gnällig och förbannad för att han är sjuk, som är sur på mig och inte tänker prata med mig förnst imorgon säger han. Jobbigt att vara liten ibland ser det ut som, fast nu ska han börja prata med mig idag säger han, dom är så roliga dom små och man tycker det är roligt när dom blir förbannad som han själv säger eller brummen säger han också vissa tillfällen.


Mormor hade tvätt tid idag så hon tyckte att hon kunde slänga in bebis kläderna också då hon inte hade så mycket egen tvätt, snäll som sjutton tyckte jag. Så då har lapparna ryckts bort från klädern och väntar på att bli rena och är redo för användning av en liten buse så småning om. Börjar fundera på var man ska ha skötbordet i lägenheten, toaletten är lite liten och skötbordet mega stort tycker jag. Men det visar sig när det är dags för inflyttning, trevligt sörrinini. 


Nu ska jag försöka trycka i mig maten eller när den är klar, sen mysa framför one tree hill och kanske blunda en sväng..


  

  

Av Frida Skoglund - 25 augusti 2010 10:00

Somnade sent, vaknade tidigt och jag hatar när det är så. Vet inte varför jag vaknade heller för det var ingen annan som var vaken när jag vaknade, höll på och somna om så plinga det i telefon men jag fattade inte det riktigt - som vanligt. Jag får seriöst damp på denna telefon, den kan seriöst slänga sig i vägghelvete! Det står att man ska kunna ha 500sms i inkorgen/skickat, ja tjo hej duuuu! 22 sms i inkorg/skickat, "minnet fullt, radera" dra åt helvete, mobil jävel.. Inte alls min mobils bästa dagar, jag som tyckte bra om den tills den blev en jävla k*k mobil, mycket svordomar men fy tusan så sur jag är. Virus på datahelvete också så det skriker om det, men en sådan ska i alla fall farfar köpa åt mig men blä.


Ska i alla fall prata med syon på skolan också, ska vänta på att Marie ringer upp mig bara för hon hade ringt och jag hade missat och kaos kaos kaos.. Sen ska det är gå vägen också för tusan bubbel, annars blir jag ledsen i ögat och det är jag seriös med.. Vill ta något mer ansvar och få in något någon gång, inte sitta och vänta och se på hur alla andra har det och hur man inte får göra det man vill.


  

Av Frida Skoglund - 24 augusti 2010 20:52

Jag vill ha tillbaka mitt blogg intresse, jag vill kunna skriva flera inlägg om dagen igen och bli fylld av lycka när jag loggar in på min blogg och får alla fantasi att skriva om det mesta men ändå ingenting speciellt. Men jag behöver hjälp, jag behöver veta vad jag ska skriva om för att få ert intresse också på något sätt. Vad som gillas mest, vad som är roligt att läsa om. Något som får er att vilja "svara" något som alla vinner på.. Ibland rullar det in kommentarer, ibland nästan aldrig. Så vad är det som är roligt, för det är ju ändå något som ska gillas att läsas på ett sätt samtidigt som det ändå är min blogg, mina tankar & min vardag i sig. Men ändå så skriver jag för er som läser också, så ni får slänga in massa tips om vad ni vill läsa!


  

Ovido - Quiz & Flashcards