Min vardag & mycket mer.

Alla inlägg under augusti 2010

Av Frida Skoglund - 17 augusti 2010 18:51

Fick inte vila nå länge idag heller, hann knappt somna så började det livas som sjutton men jaja - sånt som händer. Ska väl äta snart eller om ett tag, bara maten blir klar någon gång. Ska ta och slå en pling till min käre farfar och höra om han fått tag på någon person på skolan. Men han har ju inte ringt mig så det är tveksamt. Kan ju vara bra nu att få reda på i tid om man ska börja eller inte, med tanke på att skolan snart drar igång också. Det som gör mig mest orolig är ju dessa trappor, när jag knappt klarar av att ta mig upp för halva trappen till mormor som är så mycket kortare än den i skolan. Dock är det ju inte så att man går i trappor hela tiden, är ju lite rakt ibland också så men men. Ska som sagt försöka få tag i gubben och höra efter.


Undrar hur det blir med ikea nu då, då vi inte kan åka på någon vardag så får det väl bli på en helg. Jobbigt då det är kalas mycket folk iofs, men det får vi väl stå ut med. Skadar väl inte dom kanske, men jag har blivit så folkskygg sen jag blev gravid tycker jag, jätte knepigt. Har inte så mycket att skriva om nu så, återkommer senare kanske.


  

Av Frida Skoglund - 17 augusti 2010 15:31

Sitter och funderar på om jag ska duscha nu eller efter att jag har vilat, inte direkt ett svårt beslut men då är ju även jag som jag är också så. Vad är det att räkna med? . Vill kika på one tree hill också och det är ett jäkla tjat om den där serien här i bloggen, men men så det kan bli ibland och sånt som man får stå ut med! Har en enormt skrikig och grinig lillebror idag också. Satt och fipplade med massor på datorn och tid tog det för mig, så precis när jag nästan var klar så kommer han och klickar så allt blev kaos igen. Så då blev han ledsen och trodde att han hade förstört hela datorn och förstört allt för mig. Men man kan ju inte alltid heller räkna med att små barn har fingrarna i styr, men tyckte så enormt synd om honom när han blev så där ledsen.. 


Nu är det inte långt kvar tills flytten heller och inte heller långt kvar tills våran bebbe kommer, längtar som tusan över att få leva mitt liv med dig och skapa familj med dig. Det är det absolut bästa som hänt mig & du är det bästa någonsin.


      

Av Frida Skoglund - 17 augusti 2010 14:00

Jag tror då minsann att jag ser en förändring, en positiv också och det kan faktiskt stämma när jag tänker på hur gårdagen varit. En del utav gårdagen i alla fall, men det är ju trots allt bara början utav dagen så man ska väl inte ta ut för mycket i förskott heller men men. Ingenting som säger att man inte kan hoppas och hålla tummarna, på något sätt så slipper jag det ändå till slut.


Är lite stilla idag som alla andra dagar, men har ju i alla fall träffat Johanna! Väntar på att farfar ska ringa också och höra om han fått tag på något folk så det händer något snart! Orkar inte sitta och vänta heller, segt som tusan. Ska även gå och vila lite snart så jag blir lite pigg igen. 


Elementen i mitt rum har tydligen varit på, på högsta värmen också dessutom! Det var super varmt i rummet när Philip skulle sova över så frågade han om elementen var på, men nej tyckte jag så kollade jag - jo visst, högsta värmen. Så nu är det kallt i rummet igen - love it! Så nu måste jag ha täcket på mig om jag ska sova igen, wiho!


  

Av Frida Skoglund - 17 augusti 2010 11:34

Pratar med Johanna i telefon som är på väg hit med barn, gulligt.. Tydligen så började det regna nu också, hehe vilken otur för stackars henne då! Vet inte vad vi ska göra eller sånt där heller, sådant som visar sig. Och om jag nu får gå i skolan, för rektorn och alla dom där så kommer jag få gå i samma klass som Johanna. Så nu hoppas jag som bara den på att få gå där, önskar att man kunde gå mer än en timme bara men det kan ju bli lite svårare när man har en liten.. Kanske kan få så man kan plugga hemma och gå på vissa lektioner? Farfar skulle ringa och prata med rektorn och sånt där, så får väl hålla tummarna. Vill ju få en utbildning så jag kan få jobb och det ena med det andra, för vill inte leva på andra - aldrig.


Nu måste jag fortsätta prata med Johanna i telefon, bye!


  

Av Frida Skoglund - 16 augusti 2010 23:35

Jag som skulle gå och lägga mig (!!) så kommer jag på att jag vill pyssla så mycket med collage. Men vart fan är fantasin då? Den sitter i huvudet och jag kan absolut se framför mig hur allt ser ut, men det blir aldrig lika på datorn? Och jag hittar inga jäklar bilder, någon som vet någon sida när dom har massa enkla bilder, typ som slingor osv.? Jag hittar fan ingenstans, och jag blir galen för nu när jag visste hur jag skulle göra så tycks det inte alls bli som jag vill. Kanske har ett för kasst program att pyssla med bilderna i också, vem vet? Jaja, nu lägger jag ner så - god natt på riktigt.


  

Av Frida Skoglund - 16 augusti 2010 22:36

Tänkte bara skriva av mig lite och göra ett snabbt inlägg nu innan jag går och lägger mig, även fast jag nyss uppdaterade er men men! Philip kom i alla fall inte så då får jag sova själv inatt, men men jag får ju försöka se det från den positiva sidan? Nej, det finns inget positivt så det var ju bara att glömma, jaja.. Sen tänkte jag också skriva ner en liten förklaring för dom som tror att dom inte förstår, folk som tror att jag är döv och blind - vilket jag nu tyvärr inte är! Just ja, jag ska ju kolla på one tree hill innan jag sover också, blev lite små ledsen nu så måste komma på andra tankar, haha.


Varför ska folk betyda något för mig när dom bara beter sig illa mot mig, eller mot min kille? Säger såna jävla dumma saker, gör såna jävla dumma saker också? Tror ni då på fullaste allvar att jag skulle känna mitt stora behov till att umgås med er, när ni bara snackar skit om mig bakom min rygg. Även om inte min pojke bryr sig om vad folk säger gör mot honom, så bryr jag mig. Och jag vet att jag har varit så jävla dålig på att visa det för dig Philip, men jag gör det och jag kommer visa det för dig nu den här gången - promise. Så, det är därför ni inte har någon betydelse alls för mig och jag kommer aldrig någonsin kunna se på er och känna något slag av saknad eller hur jag längtar efter att få känna er närhet, höra era röster osv.. Och att ni låtsas som ingenting, det stör jag mig riktigt jävla mycket på - väx upp. Synd att ni visade era falska/rätta sidor, dom bet på mig och jag tänker därför inte delta i era liv mer och inte låta er delta i mitt liv mer. Ni skriver saker till mig, sviker mig och tror att allt ska bli bra sedan - nej tack. Ni säger saker om killen som jag älskar som jag ska bilda familj med - ännu mer nej tack. Så ni behöver inte slösa mer energi på att sitta och försöka mer, jag är klar med er nu. Och vissa utav er som inte ens lägger ner 5 sekunder på att ens höra av er en endaste gång, ni är snart också - nej tack. 


Varför ska jag lägga ner min energi på er? När jag har något som betyder så mycket för mig, min familj som snart blir bildad. Ja, han betyder enormt mycket för mig och både han och jag kan ha våra dåliga stunder - men han kan i alla fall vara ärlig. Det kan inte ni vara, det betyder mer. Tycker inte ens att jag egentligen förtjänade den här chansen som han gav mig nu till ett liv med varandra, men det visar ju bara hur gott och stort hjärta han bär runt på. Det är det enda som betyder något för mig, så vad ni än gör sluta skriv, sluta hör av er, sluta försök - jag vill inte. 


Det kanske finns hopp för en människa där ute, men det får tiden avgöra.


Men men, god natt!


  

Av Frida Skoglund - 16 augusti 2010 21:59

Har nyss haft Johanna över en jätte snabbis på ett kort one tree hill kikande, och skvaller från hennes sida! Hann inte ge henne något skvaller tillbaka, då det som sagt bara blev en snabbis. Blev mer prat än one tree hill kollande så jag lär nog spola tillbaka senare när jag ska lägga mig. Men det beror ju på om Philip tänkte komma eller inte, ska ringa om 30 min och höra efter.. Annars blir det väl bara att sitta här ett tag och sedan gå och lägga sig och sova, skönt ska det bli. Har inte fått många timmars sömn sen igår natt, då man skulle försöka sova. 


Kommer du någonsin sluta förvåna mig?..


  

Av Frida Skoglund - 16 augusti 2010 20:56

Kanske är det jag som blivit vrång och inte tänker ge med mig, kanske är det så att jag har fått nog när detta pågått i flera år och det har alltid varit samma visa. Fula ord, anklagelser, hat och en massa patetiska saker - från båda håll. Så någon gång får det vara nog, någon gång får gränsen vara nådd - och det är den nu. Så nu känns det bara som att jag inte bryr mig längre, att jag inte orkar lägga ner energi när det ändå inte kommer bli någon skillnad. När vi båda vet att det inte blir mer än så här, så varför? Jag ser inte längre någon mening i det, det har alltid vara super tighta vänner - ovänner. Aldrig har det funnits något där emellan, så det kanske aldrig har varit menat att man lärde känna varandra från första början. Kanske var det här som var meningen med det ändå, trots allt. Det är nog alltid en del i kroppen som stannar kvar i de ynge åren, fjantar och håller på. 


Man kan inte prata och tänka efter, det gjorde jag i flera år och det var inte alls längesen jag kom ifrån det. Jag kanske är efter, jag kanske är sen angående min mognad och mitt förstånd. Men det är väl också olika från person till person, vem som lär sig först, vem som lär sig sist. Huvudsaken är väl att läran går in, och jag vet att jag hade inte suttit här och blivit den jag är utan Philip. Och jag känner att det är inte många andra, som har någon stor betydelse för mig längre.


Så du eller ni som snokar runt, bara sluta - det tjänar inget till.


       

Ovido - Quiz & Flashcards